Feedback
Tesla Model 3
Votează Tesla Model 3:
21 voturi | 6 comentarii

Comentarii Tesla Model 3 (6)

 • am dat avansul de 1000 euro pentru acest model ieri.corespondenta cu cei de la tesla este ok. avantajul ar fi daca autoritatile romane vor sustine si vor pune in practica cei 10.000 euro care vor sa-i dea pentru achizitia masinilor 100% electrice.ar fi un mare pas in romania si nu vom mai fi la coada europei.modelul tesla 3 apare in decembrie si va fi distribuit la toti cei care deja s-au inscris in program.sunt deja peste 115 mii de solicitari iar mark sustine ca va onora tot ce este pe lista.sper sa am de anul nou 2017-2018 masina in parcare.ar fi un vis frumos.
  25 5
 • am solicitat un test drive pentru luna august si mi s-a spus ca vor face posibil acest lucru in olanda.primele masini care vor veni din noua serie 3 vor fi in olanda in luna august iar clientii vor putea ridica masinile comandate abia in noiembrie-ianuarie 2018.am condus seria x si vreau sa va spun ca uitati definitiv ca sunteti pe terra.sunt fabuloase aceste masini,sunt navete spatiale.
  12 1
 • marian
  unde se depun banii pentru avans ?
  5 0
 • victor
  @marian, poti face rezervare aici @ https://www.tesla.com/en_EU/model3/reserve
  4 1
 • sant curios cand or sa inceapa sa apara si pe la noi atat de multe incat ai sa vezi zilnic cate 3/4
  3 0
 • Am inteles ca ne avind reprezentanta in RO, nu se poate primi subventia de 10.000 euro + 1 tichet de rabla (eventual), daca doresti sa achizitionezi o masina Tesla! NU mi se pare corect! Pare o politica discriminatorie daca este adevarat! O masina electrica, ramine tot electrica indiferent de unde ai achizitionat-o !
  15 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru