Mini John Cooper Works revine la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani

de Alexandru Monenciu
Marti, 19.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Mini John Cooper Works va participa la cea de-a 50-a ediție a cursei de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani. Mașina a fost dezvoltată de o echipă privată și va concura în clasa SP3T.

În perioada 26 - 29 mai, legendarul circuit Nurburgring va găzdui cea de-a 50-a ediție a cursei de 24 de ore. Etapa se va desfășura pe varianta de 25.378 kilometri, care include atât circuitul de Grand Prix cât și legendara buclă nordică Nordschleife.

Printre participanți se va regăsi și un MINI John Cooper Works. Acest model revine la celebra cursă de anduranță după o pauză de 10 ani. Mașina în cauză a fost dezvoltată de o echipă privată și va concura în clasa SP3T.

La bază, mașina este un Mini John Cooper Works, echipat cu motorul turbo, de 2.0 litri, care dezvoltă 306 CP și 450 Nm cuplu.

Desigur, a suferit câteva modificări: rezervor mărit, roll bar, elemente aerodinamice suplimentare, masă redusă, suspensie de curse, sistem de evacuare sport și frâne BMW M Performance.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru