Anduranta

Marti, 19 Aprilie 2022 | Motorsport

Mini John Cooper Works revine la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani

Un exemplar Mini John Cooper Works va participa la cea de-a 50-a ediție a cursei de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani. Mașina a fost dezvoltată de o echipă privată și va concura în clasa SP3T.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Motorsport

Peugeot prezintă noul hypercar hibrid 9x8 pentru sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Anduranță

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul hypercar hibrid 9x8. Mașina va fi utilizată în acest sezon al Campionatului Mondial de Anduranță, inclusiv la Le Mans.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Motorsport

Alpine rămâne în cursele de anduranță. Francezii vor concura la categoria LMDh din 2024

Constructorul francez de automobile, alături de partenerul Signatech, a anunțat că va continua în cursele de anduranță. Mai mult, din 2024, Alpine va concura în categoria LMDh (una dintre cele categorii ale clasei Hypercar).
Marti, 11 August 2020 | General

Ediția din acest an a cursei de 24 de ore de la Le Mans se va desfășura fără spectatori: competiția de anduranță va începe în 19 septembrie

Organizatorii cursei de 24 de ore de la Le Mans au anunțat că ediția din acest an a competiției de anduranță o să se desfășoare fără spectatori. Decizia a fost luată din motive de siguranță.
Marti, 10 Mai 2016 | Reportaj

6 ore la Spa. De ce ar trebui să mergi cel puțin o dată în viață pe unul dintre cele mai frumoase circuite din Europa

Circuitul de la Spa Francorchamps este locul perfect în care trebuie să-ți începi cariera de spectator al curselor auto. Am fost acolo la cursa de 6 ore din cadrul Campionatul Mondial de Anduranță și-ți povestim cum s-a văzut totul de pe Eau Rouge.
Luni, 31 August 2015 | Feature

Un francez la "nemţi". Sibiu, plămânul funcţional al sporturilor cu motor din România

Renault Kadjar este partenerul nostru de drum pentru o perioadă de câteva luni. Am profitat de ocazie pentru a merge împreună la Sibiu pentru a participa la Sibiu Rally Challenge, cel mai important eveniment motorsport din România.
Vineri, 23 Mai 2014 | Motorsport

Nissan confirmă participarea la clasa LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranţă în sezonul 2015

Japonezii de la Nissan au confirmat oficial participarea la Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2015 şi a celorlalte etape din Campionatul Mondial de Aduranţă cu un monopost al clasei-regină, LMP1, numit GT-R LM Nismo.
Sambata, 26 Iunie 2010 | General

16.000 de kilometri în 11 zile cu Sandero Stepway

Jurnalistul Vitoldas Milius a realizat un test de anduranţă cu Dacia Sadero Stepway reuşind să parcurgă 16.000 de kilometri în 11 zile şi 16 ore.
Luni, 09 Martie 2009 | Motorsport

Volkswagen: "Nu renuntam la Dakar"

In ciuda situatiei economice mondiale, Volkswagen nu va renunta la participarea sa la Raliul Dakar, dupa ce Mitsubishi si-a anuntat retragerea din aceasta competitie.

Tag-uri similare

Volkswagen, Dakar, anduranta, Dakar 2009, rally-raid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru