Volkswagen: "Nu renuntam la Dakar"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 09.03.2009
In ciuda situatiei economice mondiale, Volkswagen nu va renunta la participarea sa la Raliul Dakar, dupa ce Mitsubishi si-a anuntat retragerea din aceasta competitie.

In urma anuntului oficial facut de Mitsubishi prin care constructorul japonez si-a anuntat oficial retragerea din toate competitiile de raliu si rally-raid, deci implicit din Dakar, fanii competitiei de anduranta asteptau cu sufletul la gura o decizie in acest sens din partea germanilor de la Volkswagen. Ei bine, vestile sunt pozitive: Volkswagen - castigatorul editiei 2009 a Raliului Dakar - a anuntat prin vocea directorului Martin Winterkorn ca nu va renunta la prezenta in aceasta competitie, chiar daca la finalul anului trecut vestile venite dinspre Woflsburg nu erau atat de bune.

"Fara nicio indoiala, Dakar-ul a contribuit la ameliorarea imaginii marcii noastre in lume. participarea noastra in aceasta competitie este, asadar, o investitie buna pentru viitorul marcii", a declarat oficialul german, citat de L'Equipe.

Victoria lui Giniel de Villiers din editia 2009 a raliului care a avut loc in premiera in America de Sud a schimbat viziunea conducatorilor marcii asupra acestei competitii.

"Avem piloti rapizi, o masina fiabila si o echipa experimentata, deci avem la dispozitie tot ce ne trebuie pentru a ne lupta din nou pentru titlu", a declarat Kris Nissen, seful diviziei de motorsport Volkswagen.

via | Caradisiac

Comentarii (1)

  • Kolegu
    Mitsubishi
    Dak nu mai este Mitsu nu mai este Dakkar ... parerea mea ... sa se retraga si KTM-ul :-S si Kamazul :-S
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru