40 de ani de la debutul primului BMW Seria 7, sărbătoriți cu o ediție specială produsă în 200 de exemplare

de Bogdan Mirică
Luni, 24.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW sărbătorește 40 de ani de la debutul primului Seria 7 cu o ediție specială a modelului actual. Ea va fi produsă în doar 200 de exemplare și va avea parte de un tratament special.

BMW sărbătorește anul acesta 40 de ani de la debutul său în segmentul sedanurilor mari. Mai exact, în 1977, BMW lansa prima generație Seria 7, o limuzină ajunsă astăzi la generația cu numărul șase.

Pentru a celebra cum se cuvine această vârstă venerabilă, BMW a pregătit o ediție specială a actualului Seria 7, denumită cum altfel decât 40 Jahre, adică 40 de ani, și limitată la numai 200 de unități la nivel global.

Ce va avea ediția limitată atât de specială? În primul rând clienții vor putea alege între două culori pregătite de divizia de personalizare BMW Individual, adică Frozen Silver și Petrol Mica. După selectarea culorii preferate, BMW adaugă pachetul M, care presupune un look ceva mai agresiv.

Pachetul exterior este completat de jante de 20 de inch și de logo-uri care anunță ediția specială.

Și interiorul poartă amprenta diviziei BMW Individual, habitaclul fiind îmbrăcat complet în piele cu două nuanțe: Smoke White/Cohiba sau Smoke White/Black.

Inserțiile din lemn nu lipsesc, iar scaunele standard vor fi înlocuite cu cele regăsite în lista de opționale. Pragurile personalizate, covorașele și logo-ul 40 Jahre completează detaliile de la interior.

Noul BMW Seria 7 40 Jahre va fi disponibil cu orice motorizare din gama actuală, cu sau fără xDrive, în variantă standard sau cu ampatament mărit. Primele exemplare își vor face apariția în luna octombrie.

Comentarii (1)

  • Chiar daca este o imagine de promovare interiorul este absolut superb!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru