ABT a pregătit un kit de performanță pentru Audi S4 Avant TDI: motorul diesel dezvoltă acum 384 de cai putere

de Cornel Șocariciu
Vineri, 15.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german ABT Sportsline propune un kit de performanță pentru Audi S4 Avant TDI. Motorul diesel de 3.0 litri oferă acum 384 CP și 760 Nm.

În ultimele luni, gama S dezvoltată de Audi a primit o mulțime de versiuni echipate cu motoare diesel. Audi S4 Avant face parte din acest grup, iar acum, casa de tuning ABT Sportsline propune un pachet de performanță gândit pentru break-ul din Ingolstadt.

Audi S4 Avant TDI este echipat cu un motor diesel V6 de 3.0 litri capabil să ofere 347 de cai putere și 700 Nm. Resursele sunt gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală quattro. Mulțumită unității ABT Engine Control (AEC), motorul V6 dezvoltă acum 384 de cai putere și 760 Nm.

Conform reprezentanților tunerului german, versiunea modificată a lui S4 Avant poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie.

Pentru un plus de dinamică, tunerul german propune și un set de suspensii ceva mai rigide comparativ cu cele oferite standard. În acest caz, garda la sol a lui S4 Avant TDI variază cu 15 - 40 de milimetri, în funcție de setările alese.

Pe lista modificărilor, ABT Sportsline a trecut și un set nou de bare stabilizatoare.

Tunerul german propune și jante GR de 20 de inch finisate în două nuanțe. Interiorul va putea fi comandat cu o serie de elemente din fibră de carbon sau cu accesorii îmbrăcate în Alcantara.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru