ABT a pregătit un pachet de performanță pentru Audi A1: micuțul hatchback german produce acum 240 CP

de Cornel Șocariciu
Joi, 29.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning ABT oferă un pachet de performanță pentru Audi A1 40 TFSI. În urma modificărilor, motorul de 2.0 litri dezvoltă 240 CP și 360 Nm.

Tunerul ABT Sportsline a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Audi A1, cel mai mic model disponibil în portofoliul constructorului din Ingolstadt. Noul proiect realizat de casa de tuning germană are la bază versiunea A1 40 TFSI.

Standard, motorul de 2.0 litri disponibil pe modelul de clasă mică dezvoltă 200 de cai putere și 320 Nm. Mulțumită noii unități ABT Engine Control, propulsorul pe benzină produce 240 de cai putere și 360 Nm.

Pentru moment, tunerul ABT Sportsline nu a oferit detalii nici despre timpul necesar pentru accelerația 0-100 km/h și nici despre viteza maximă realizată de modelul german în noua configurație. Versiunea standard are nevoie de 6.5 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă ajunge la 235 km/h.

ABT Sportsline spune că proiectul bazat pe Audi A1 poate fi configurat și cu o suspensie ceva mai rigidă, iar în acest caz, garda la sol scade cu până la 30 de milimetri. Tot pe lista nemților se află și un set de jante ABT Sport GR cu diametrul de 18 inch disponibile doar în culoarea neagră.

Comentarii (1)

  • Spatele masinii arata a BMW mai mult decat BMW arata a BMW.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru