Aceasta este viitoarea grilă BMW: un nou teaser al conceptului BMW Vision Neue Klasse

de Tiberiu Safta
Joi, 31.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un clip sugestiv cu viitorul concept Vision Neue Klasse. În clipul nou se vede grila dublă care încorporează un joc de lumini. Debutul noului concept va avea loc în câteva zile.

Au mai rămas doar două zile până când vom face cunoștință cu conceptul BMW Vision Neue Klasse. Noul concept va dezvălui cum va arăta primul model de serie din noua familie de modele electrice Neue Klasse, ce urmează să debuteze oficial în 2025.

Până atunci, constructorul bavarez a publicat un nou clip sugestiv cu viitorul concept. Într-o postare pe pagina oficială de X (fostul Twitter) a Grupului BMW, putem vedea grila dublă a noului model. Aceasta încorporează un joc de lumini care creează impresia că mașina "respiră". Tot aici mai putem vedea și puțin din capotă, cu nervuri în partea centrală și cu sigla BMW transparentă.

Noul concept BMW Vision Neue Klasse va fi dezvăluit oficial în 2 septembrie. Primul model de serie din noua familie de modele electrice va fi o berlină electrică, lansată în 2025.

via BMW

Comentarii (6)

  • Din poza asta se vede ca va fi oribil.
    O lipsa complete de bun gust, un kitsch.
    Ne uitam la fatele geometrice in jurul acelor "grile", care nu arata deloc bine.
    3 4
  • nobody
    Macar nu e masiva ca cea actuala
    4 0
  • Au renuntat la rinichi , au intrat in insuficienta. Acuma au trecut la nari. Dungile alea parca ar fi cilii din nas. Urmeaza scobire marelui muc.
    5 1
  • Andrei
    Rinichii bmw au fost întotdeauna nări.
    6 0
  • deputy
    oribila
    3 4
  • Banditos
    La BMW nici o grila nu e urata per se, ci mai ales ce o inconjoara, dupa mine BMW trecand, de cativa ani buni, printr-o criza de identitate. Acum ca va parea ca au busit-o si pe asta depinde si care va fi filosofia viitoare de design.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru