Neue klasse

Vineri, 05 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul BMW Neue Klasse Coupe electric

Au apărut primele imagini spion cu un viitor model electric BMW. Acesta este un coupe cu un design futurist care va face parte din noua familie de modele electrice Neue Klasse.
Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Viitoarele modele electrice BMW vor avea încărcare bidirecțională

Viitoarele modele BMW din familia de electrice Neue Klasse vor avea încărcare bidirecțională, a confirmat marca germană. Primul model de serie din noua familie de modele va fi lansat în 2025.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

BMW va lansa 6 modele electrice pe platforma Neue Klasse

Primele modele bazate pe platforma Neue Klasse vor intra în producție în 2026. BMW va ataca mai întâi segmentul de SUV-uri și cel de sedan compact.
Joi, 31 August 2023 | Concepte

Aceasta este viitoarea grilă BMW: un nou teaser al conceptului BMW Vision Neue Klasse

BMW a publicat un clip sugestiv cu viitorul concept Vision Neue Klasse. În clipul nou se vede grila dublă care încorporează un joc de lumini. Debutul noului concept va avea loc în câteva zile.
Vineri, 04 August 2023 | Concepte

BMW: primul prototip al unui model Neue Klasse de serie va fi prezentat în septembrie

BMW a anunțat oficial că va prezenta în curând prima versiune de serie bazată pe noua arhitectură Neue Klasse pentru mașini electrice. Prezentarea noului model va avea loc în septembrie.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

BMW va folosi piese din plase de pescuit reciclate la viitoarele modele Neue Klasse

Viitoarele modele electrice BMW din seria Neue Klasse vor beneficia de o serie de piese confecționate din materiale ecologice. Printre acestea se numără și piese care vor conține bucăți de plase de pescuit reciclate. Astfel, mai multe ornamente prezente la exterior și la interior vor conține astfel de materiale reciclate.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Tehnologie

BMW: viitoarele modele electrice vor avea autonomie mai mare cu 30%

Într-un comunicat oficial, BMW spune despre viitoarele sale modele electrice că vor avea o autonomie mai mare cu 30% față de actualele modele cu zero emisii. Acest lucru va fi posibil datorită unor baterii noi, care vor fi reproiectate pentru a fi mai eficiente și mai accesibile.
Miercuri, 03 August 2022 | Industrie

BMW: Primele modele dezvoltate pe noua arhitectura electrică Neue Klasse vor fi un sedan și un SUV

Potrivit șefului BMW, Oliver Zipse, primele modele dezvoltate pe noua arhitectură electrică Neue Klasse vor fi un sedan de clasă compactă și un SUV "sportiv".
Luni, 09 Mai 2022 | Industrie

Șeful BMW: Arhitectura Neue Klasse va debuta în 2025, odată cu un Seria 3 electric

Potrivit celor mai recente declarații făcute de șeful BMW, Oliver Zipse, noua arhitectură Neue Klasse, dedicată mașinilor cu zero emisii, va debuta în 2025. Totodată, viitoarea generație Seria 3 va avea o versiune electrică.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Industrie

BMW anunță o fabrică nouă în Ungaria: aici vor fi produse mașini pe arhitectura Neue Klasse

Constructorul german de automobile anunță că în 1 iunie începe construcția fabricii din Debrecen, Ungaria. Mai mult, bavarezii confirmă că intenționează să pregătească și sistemul de propulsie cu pile de hidrogen pentru viitoarele automobile "Neue Klasse".

Tag-uri similare

BMW, neue klasse, fabrica Ungaria, sistem de propulsie cu hidrogen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru