Fabrica Ungaria

Miercuri, 16 Martie 2022 | Industrie

BMW anunță o fabrică nouă în Ungaria: aici vor fi produse mașini pe arhitectura Neue Klasse

Constructorul german de automobile anunță că în 1 iunie începe construcția fabricii din Debrecen, Ungaria. Mai mult, bavarezii confirmă că intenționează să pregătească și sistemul de propulsie cu pile de hidrogen pentru viitoarele automobile "Neue Klasse".
Joi, 31 Martie 2016 | Industrie

Ungurii s-au săturat de salariile mici: angajaţii Audi ameninţă cu greva după ce li s-a refuzat o mărire de 65 de euro

Angajaţii Audi de la fabrica din localitatea maghiară Gyor ameninţă cu greva după ce solicitarea de mărire a salariilor cu 65 de euro pe lună a fost respinsă. Alte companii auto din ţara vecină se confrunta cu probleme similare.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Modele noi

Suzuki ar putea construi în Ungaria un competitor al lui Juke

Viitorul Suzuki S-Cross ar putea primi un frate mai mic, spun englezii de la Autocar. Acesta va fi înlocuitorul lui SX4 şi va ataca segmentul lansat de Nissan Juke.
Marti, 12 Februarie 2013 | Industrie

Opel a început producţia de motoare la noua sa fabrică din Ungaria

Fabrica Opel din Szentgotthard a început să producă motoare. În primă fază, uzina va construi propulsoare 1.6 Turbo SIDI, urmând să livreze 500.000 de unităţi pe an atunci când va atinge capacitatea maximă.

Tag-uri similare

Opel, Ungaria, noutati Opel, motoare Opel, productie Opel, fabrica Ungaria, motoare turbo Opel, fabrica Opel Ungaria, motor Opel 1.6, SIDI 1.6 Turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru