Suzuki ar putea construi în Ungaria un competitor al lui Juke

de Sebastian Toma
Miercuri, 12.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Suzuki S-Cross ar putea primi un frate mai mic, spun englezii de la Autocar. Acesta va fi înlocuitorul lui SX4 şi va ataca segmentul lansat de Nissan Juke.

Esential 2014 este anul în care va ieşi din producţie actualul Suzuki SX4.
Suzuki pregăteşte o ofensivă de modele noi, iar printre acestea se află şi un competitor al lui Nissan Juke, informează englezii de la Autocar. Noul model va fi înlocuitorul actualului SX4, programat să iasă din producţie în luna martie a anului 2014, iar crossoverul va fi construit la uzina Suzuki din Ungaria. Noul model va completa oferta de SUV-uri a celor de la Suzuki, care va primi în toamnă un model pe nume SX4 S-Cross, un crossover compact menit să calce pe urmele lui Nissan Qashqai.

Pentru moment, nu există informaţii clare privinsd noul SUV de segment B al celor de la Suzuki. Modelul ar putea utiliza o versiune scurtată a platformei care echipează noul SX4 S-Cross. Însă, cei de la Autocar spun că noul crossover al japonezilor va aduce numeroase opţiuni de personalizare exterioară, o premieră pentru gama Suzuki. Opţiunile de personalizare s-ar putea să nu se oprească doar la exterior, modelul putând să mizeze pe "cartea" personalizării interiorului, oferind posibilitatea unui profit crescut pentru compania niponă.

Suzuki pregăteşte şi un monovolum de segment B, care să rivalizeze Nissan Note şi Toyota Verso, aceasta fiind menită să completeze gama Swift.

În compania noilor crossovere, Suzuki va lansa înlocuitorii lui Alto şi Splash, o versiune cu cinci uşi a lui Swift Sport şi va oferi sistemul de tracţiune integrală în standard pentru Swift, informează publicaţia britanică. O parte dintre aceste noutăţi vor veni în cadrul programului de împrospătare al respectivelor game. Prima noutate pe listă va fi facelift-ul lui Swift, care va aduce o altă schimbare în gamă: disponibilitatea a două versiuni – un model standard şi un model cu accesorii care să-i confere un look de off-roader. Din punct de vedere mecanic, versiunea cu cinci uşi a lui Swift Sport vine fără modificări.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru