Acesta este noul Mercedes-Maybach GLS facelift: jante forjate de 23 de inch

de Alexandru Monenciu
Marti, 04.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noutățile primite de Mercedes-Benz GLS facelift au fost preluate și de versiunea de lux care poartă emblema Maybach. Aceasta dispune de 557 cai putere.

Cu puțin timp în urmă, constructorul din Stuttgart a publicat primele imagini și informații despre noul GLS facelift. Așa cum era de așteptat, noutățile primite de SUV-ul german au fost preluate și de versiunea Maybach.

Grila inferioară este accentuată de un element cromat, prizele de aer revizuite sunt și ele prezente, iar noile culori exterioare Albastru Sodalite Metallic și Gri Manufaktur Alpine pot fi bifate și atunci când îți configurezi un Mercedes-Maybach GLS 600 facelift.

Pentru un plus de rafinament, SUV-ul german poate fi comandat acum alături de jante noi, forjate, cu diametrul de 23 de inch.

La interior, pasagerii vor regăsi un model diamantat pentru scaune, iar tehnologia MBUX Multi-Seat Entertainment, cu 3 ecrane touchscreen, este și ea disponibilă. Habitaclul poate fi comandat fie în combinația de culori Alb Manufaktur Crystal/Gri Silver Pearl sau Maro Manufaktur Mahogany/Bej Macchiato.

Singura motorizare disponibilă pentru noul Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic este unitatea V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care dezvoltă 557 CP și 730 Nm.

Vine alături de un sistem mild-hybrid la 48V care plusează cu 22 CP și 250 Nm pentru o perioadă limitată de timp.

În ciuda gabaritului, SUV-ul atinge 100 de km/h în 4.2 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

via Mercedes-Benz

Comentarii (7)

  • nu ma asteptam ca usile spate sa aiba un unghi de deschidere atat de mic. era obligatoriu sa avem 90 grade, cum au multe suvuri mult mai putin pretentioase.
    4 0
  • Sondaj
    Sunteti de acord ca jantele astea sunt moartea pasiunii?
    2 8
  • @ Sondaj

    Jantele si mai ales decorul in care este pozata masina, arata ca un desen pe care l-as pune pe o fata de masa de musama de la bunica de la tara.

    Imi aduce aminte de schimbatoarele de viteza pe care si le puneau unii pe Dacia 1300, alea care aveau un trandafir inauntru.
    2 8
  • Era un articol… cum ca este greu sa desenezi o mașină mică, se pare ca nu-i ușor nici una mare. Dacă limuzina Maybach a fost ceva deosebit, in cazul de fata lucrurile nu stau așa bine… vizual vorbind.
    2 2
  • Ovidiu
    Foarte tare modelul. Eu ziceam de al meu C5 ca este campion la comfort.....
    0 0
  • oricine
    Dații tare, demolați-l, făceți-l de cacao. Important că ați trecut de bariera psihologică a prețului, îl vedeți deja în fața casei și vă întrebați ce ați găsit la el. Ce mai ! Detașare Zen
    1 0
  • Unii am fost decenți.. totuși ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru