Acuzații de sabotaj la Tesla: Elon Musk susține că un angajat a cărui promovare a fost refuzată a trimis date sensibile în afara companiei

de Paul Cosma
Marti, 19.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a trimis un email în interiorul Tesla în care își acuză un angajat de sabotaj al activității companiei. Șeful Tesla susține că angajatul respectiv dorea o promovare, dar a fost refuzat, iar mai apoi acesta a trimis date sensibile către persoane din afara companiei.

Anunțul că Tesla va concedia aproximativ 3.500 de angajați, echivalentul a circa 9% din forța de muncă, cu scopul de a reduce pierderile și de a trece pe profit, a fost cea mai recentă dovadă că lucrurile nu merg prea bine în cadrul companiei americane.

Acum au apărut alte informații din sânul organizației, de această dată mult mai grave, respectiv acuzații venite din partea șefului Elon Musk și îndreptate către angajați.

Într-un mail intern, Elon Musk acuză un angajat de sabotaj al activității companiei. Angajatul respectiv dorea o promovare, fusese refuzat și a ales să se răzbune prin modificarea unor coduri în sistemul de producție și prin trimiterea de date sensibile către persoane din companie.

“Consecințele acțiunilor acestui angajat sunt încă neclare, dar din ce a recunoscut până acum lucrurile sunt destul de grave. Motivația lui a fost că dorea o promovare și nu a primit-o,” a scris Elon Musk, potrivit agenției Reuters.

Șeful Tesla a aflat de “sabotaj” în cursul ultimului weekend și spune că va derula o investigație pentru a afla dacă angajatul a acționat singur sau cu ajutorul unor persoane “din alte organizații”.

Via Reuters (înreg.)

Comentarii (4)

  • Musk devine o copie fidela a lui Trump, daca nu o fi cumva invers.
    Chiar devine grețos, când ceva nu funcționează alți sunt de vina!
    Noroc ca sunt finanțați de USA! (daca era o companie privata era închisă de mult)
    8 11
  • Rudolf D.
    Atentie dusmanul asculta! scria pe toate gardurile in armata, in timp ce noi ne pregateam sa mergem la cules de porumb. Cand ceva nu e in regula, se inventeaza sabotorul, dusmanul cuprins de pizma, care incerca sa distruga realizarile progresistilor. Cei in varsta, care au trecut si prin communism, nu prea mai pun botul la o astfel de propaganda.
    Sper sa ma insel.
    7 6
  • Da, da! Statul paralel, el e de vina ca nu reusesc sa produca volumele promise.
    6 11
  • in urma descinderilor si muncii neobosite a prim-ntaiului conducator, mult iubitu' si stimatu', domn Musk Elon, infractoru' pus in fata dovezilor de netagaduit, a unui bec de 20 de Wati si a unei cafele "las" fierbinti a recunoscut cinstit (printre picaturile de katchup provenite de la pizza de dimineata) ca a.... furat. A furat cu click-ul de la mouse niste date pe care le-a mutat cu o patratica mai'ncolo dand peste cap si pe sub maneca intreaga productie de Model 3 in versiune Sportiva din cortu' mic al fabricii...Al fabricii.

    cu aceasta ocazie nashu mare dedica shafului o melodie, dupa cum urmeaza:

    https://www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru