Al-Attiyah va concura în Raliul Dakar 2014 alături de Peterhansel

de Daniel Popescu
Joi, 21.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nasser Al-Attiyah, câştigătorul Raliului Dakar 2011, va participa la ediţia de anul viitor a competiţiei de anduranţă pentru echipa X-Raid, acolo unde va face echipă cu Stephane Peterhansel.

Nasser Al-Attiyah a anunţat în această săptămână planurile pentru ediţia de anul viitor a Raliului Dakar.

Qatarianul va lua startul în competiţie alături de echipa X-Raid Mini ALL4 Racing, acolo unde va face pereche cu francezul Stephane Peterhansel, câştigător de 11 ori al raliului, dar şi cu spaniolul Nani Roma, care a terminat ediţia de anul trecut pe locul doi.

Al-Attiyah a câştigat Raliul Dakar în 2011, iar anul trecut a concurat alături de Red Bull.

Anunţul vine la numai câteva zile după ce dublul campion mondial de raliuri Carlos Sainz a dezvăluit că va concura pentru nouă echipă SMG sprijinită de producătorul de băuturi energizante Red Bull.

Raliul Dakar va ajunge anul viitor la cea de-a 36-a ediţie, urmând să se desfăşoare în perioada 5-18 ianuarie. Traseul va trece din nou prin Argentina şi Chile, însă noutatea este includerea Boliviei în locul statului Peru.

Via Best of Rally Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru