Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, a primit un Chevrolet Volt

de Bogdan Mirică
Marti, 18.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet i-a oferit lui Sir Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, un automobil electric Volt. Americanii reconfirmă astfel statutul lor de partener auto oficial al celui mai popular club de fotbal din lume.

La mijlocul acestui an, Chevrolet a anunţat că a devenit partenerul auto oficial al celui mai popular club de fotbal din lume, Manchester United. De asemenea, începând cu sezonul 2014/2015, numele constructorului american va apărea şi pe tricourile echipei engleze.

Tot ca parte a generosului parteneriat, Sir Alex Ferguson, celebrul şi longevivul antrenorul al ”Diavolilor Roşii”, a primit din partea Chevrolet cel mai avansat model de serie al său.

Este vorba despre Volt, modelul electric cu autonomie extinsă, ce poate parcurge până la 80 de kilometri cu zero emisii. După epuizarea bateriei litiu-ion, un motor pe benzină acţionează ca generator şi oferă energie pentru motoarele electrice, majorând autonomia cu încă 500 de kilometri.

Esential 80 de kilometri este autonomia pur electrică a actualului Volt.
500 de kilometri este autonomia oferită de motorul convenţional.
La înmânarea cheilor, Sir Alex Ferguson a declarat: ”Cred că Volt este pur şi simplu fenomenal.
Un prieten de-al meu a condus unul în SUA şi îmi povestea încontinuu de el, astfel încât, imediat ce s-a ivit ocazia, mi-am zis că o să-l încerc, pentru că este cu adevărat autovehiculul viitorului. Sunt foarte încântat de el.”

Nu doar Alex Ferguson se va bucura de serviciile unui Chevrolet. Şi alţi membrii ai staff-ului precum şi câţiva jucători vor primi la rândul lor câte un automobil al producătorului american. Printre aceştia se numără fostul campion mondial şi jucător de legendă al echipei Manchester United, Sir Bobby Charlton, care a primit un autovehicul Chevrolet Captiva cu şapte locuri.

via Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru