Altfel despre artista Andreea Bănică: este posesoarea unuia dintre cele 200 de exemplare BMW M4 DTM Champion Edition, versiunea de 500 CP a coupe-ului bavarez

de Cornel Șocariciu
Joi, 08.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un singur exemplar BMW M4 DTM Champion Edition se află în România. Clientul a plătit peste 150.000 de euro pe modelul gândit pentru a celebra titlul de campion al lui Marco Wittmann.

Pentru a omagia titlul de campion obținut de Marco Wittmann în 2016 în cadrul Campionatului German de Turisme (DTM), BMW M a lansat versiunea specială M4 DTM Champion Edition. Nemții au anunțat încă de la debut că doar 200 de astfel de exemplare vor fi produse la nivel global. Și uite așa, antenele colecționarilor s-au activat.

Și iată că România intră pe lista scurtă a piețelor unde a ajuns BMW M4 DTM Champion Edition. Un singur exemplar a venit în țară noastră, iar redacția Automarket.ro a fost prezentă la ceremonia de dezvelire.

Artista Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt posesorii acestui model de colecție. Cei doi dețin o colecție impresionantă de mașini, printre care și două exemplare Seria 8 850 CSi.

„Am descoperit BMW M4 GTS şi ne-a fascinat. Am dorit şi noi un exemplar special. Am aflat de BMW M4 DTM Champion Edition imediat după lansare şi am luat legătura cu prietenii noştri de la MHS Motors. Am descoperit că banii nu sunt suficienţi pentru a cumpăra un astfel de model, e nevoie şi de puţin noroc. Maşina a fost o surpriză pentru soţul meu şi va rămâne în familie, cadou pentru noul nostru băiat, Noah.

Această ediţie limitată este cu adevărat o piesă de colecţie şi în timp va fi tot mai valoroasă. În plus, este un pretext excelent să facem cursuri de pilotaj cu Claudiu David, un lucru pe care îl planificam de multă vreme”, a declarat Andreea Bănică.

BMW M4 DTM Champion Edition a fost oferit doar în nuanța de caroserie Alpine White. Designul a primit o serie de elemente suplimentare menite să ne ducă cu gândul la modelul cu care Wittmann a câștigat în DTM. Spliterul față, aripioarele amplasate în fața pasajelor frontale ale roților, capacele oglinzilor retrovizoare, difuzorul spate și eleronul sunt fabricate din fibră de carbon. Stopurile vin cu tehnologie OLED, iar jantele se numesc 666 M Stark-spoke și au un diametru de 19 inchi pe față și 20 de inchi pe spate.

Urmareste Automarket
La interior, BMW M4 DTM Champion Edition oferă scaune sport M Carbon acoperite cu Alcantara și piele Merino, un roll-bar de culoare albă care înlocuiește scaunele din spate și chingi în locul mânerelor portierelor.

Sub capota lui M4 DTM Champion Edition se află același motor de pe BMW M4 doar că acum a fost modificat pentru a produce 500 CP și 600 Nm.

Vorbim despre un spor de 69 CP și 50 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.8 secunde, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 305 km/h. Un alt lucru interesant este acela că M4 DTM Champion Edition integrează și un sistem de injecție cu apă, tehnologie pe care o știți de la BMW M4 GTS.

Comentarii (13)

  • M-am prins ... Jean Constantin, bietul de el, avea doar un Polo ... Probabil asta este motivul pentru care mi-ati sters postarea in care omaginam implinirea unui numar de ani de la trecerea sa in eternitate ...
    29 2
  • bai, lasa-ma cu tiganu' ala din Constanta. Cine il stie pe ala? Numa' boshorogii si nostalgicii vremurilor comuniste.

    Uite ca eu am crescut cu Andreea Banica si hitul ei de renume local, national si international "Da-mi un pupic"...pe botic. Da' pentru ca, ma scuzati, numele sotului doamnei imi scapa, cum am dat o cautare scurta l-am gasit subiect in articole din media adevarata...can-can, click, wow.... un fel de Bloomberg(uri) de Dambovita.

    deci despre ce vorbim? a, despre masini adevarate care ajung cadou pentru micul pui de "dac" pe nume...Noah.

    PS. Doamna Banica, sarutmanushitzele dumneavostra, da' botinele alea portocalii la ce le-ati asortat, la petele de branza chedar de pe camasa sotului?
    26 28
  • @vianu

    Savuros comentariul dumneavoastra ... Cred ca manutele rosii pe care le-ati luat se datoreaza faptului ca unii nu si-au dat seama ca primul paragraf este o ironie -::))))
    13 3
  • thx :)....ba eu cred ca am o rezerva de prieteni
    11 4
  • @vianu

    Toti avem, dar nu cred ca s-au manifestat aici ... De fapt sunt sigur ca nu "prietenii" dvs v-au dat voturi negative ci fanii omniprezentI la evenimentele culturale marca Andreea Banica ....
    11 1
  • Foarte emoționant, dar eu întreb, dacă pune și Salam mâna pe un model mai rar, ce faceți? Și el este artist.

    În altă ordine de idei, who de fuck cares about Andreea Banica?
    24 0
  • Nu-i prost ala care cere ci ala care da...
    5 0
  • dan_grc,

    Cine sau ce atestă că Salam e artist? Că "hartiști e mulți".
    8 0
  • @LR

    - Cine va recomanda?
    - ...vocea si talentul mieu!
    ....
    - Luati o octava!
    - De unde...???
    16 1
  • @vianu

    De data asta fratele mandatar a fost inlocuit cu "zbonzoru'"l cocalar ....

    Cata invidie, domn'le!
    4 0
  • @misha

    dupa cum observam: TIFF se termina cu o cocalareala, "valorile" actuale isi fac loc in spatii care ar trebui sa fie interzise cu desavarsire iar umorul/ironia (sau macar incercari de...) acoperite de o pretinsa superioritate "telectauala".

    @DAN...a, uite ca nu vreau sa iti raspund. A, scuza-ma, prea subtil mesajul din paragraful de mai sus?
    2 1
  • gabi_o
    Cea mai proasta alegere, si asta venita din partea unui parinte! Oameni buni, sa oferi o astfel de masina sport, mi se pare "deplasat". Doamna are doi copilasi si sincer nu o vad mergand cu ei in acest bolid, si aici ma refer la confortul pe care ti-l ofera - suspensile sport nu le face bine deloc!
    Parerea mea...
    2 1
  • @vianu

    Da.... mi-aduc aminte de un concert AC/DC.... la care, pentru ca dadea bine sa fie prezenta, cocalarimii i se amenajasera locuri pe scaune ... Sa fii vazut bre masculi cu rotula dezgolita si fufe cu tocuri de enspe ocupandu-si locurile si fiind apoi opariti ca nu pot sa stea jos din cauza alora care, ce sa vezi, stateau in picioare ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru