Am trăit să o vedem și pe asta: Primul exemplar Alfa Romeo Giulia a ieșit de pe linia de producție

de Bogdan Mirică
Joi, 21.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo Giulia a intrat oficial în producție la uzina italienilor, în zona Cassino. Primul exemplar va merge la un proprietar italian.

După o lungă așteptare, care a durat aproape un an, Alfa Romeo a reușit să producă, oficial, primul Giulia. În iunie 2015, în momentul lansării, berlina premium de segment D își propusese să se ia de gât cu nume grele ca BMW Seria 3, Audi A4, Jaguar XE și Mercedes Clasa C, dar o serie de probleme au întârziat debutul său pe piață.

Visul italian a prins însă viață luna aceasta, când primul exemplar Giulia a ieșit de pe poarta uzinei din Cassino, undeva lângă Roma. Etapa de pre-producție începuse încă din luna februarie, însă ritmul a fost unul lent și menit să calibreze linia de asamblare.

Primul exemplar născut oficial la Cassino este un Giulia vopsit în culoarea Stromboli Grey și ese echipat cu faruri cu xenon. Proprietarul său este un antreprenor chiar din zona Cassino, unde are loc producția.

După stabilizarea fluxului, spre sfârșitul acestei veri, Alfa Romeo va introduce și mai multe versiuni ale sedanului premium.

via wcf

Comentarii (5)

  • deceneu
    hallo AM - poate mercedes clasa C nicidecum E, cum e in articol, incurcati borcanele
    12 0
  • razvanis
    SiTesla o sa produca 300 mii de model 3 peste noapte.
    7 4
  • Asta e design italienesc??? Mie mi se pare o copie chinezeasca....
    Mult mai frumoase erau modelele 159 si Brera
    15 20
  • Tembelus Rex
    tzenu_bmw - Hai sa fim seriosi totusi ....arata super bine, nu bine.....si nu are treaba cu nici o copie chinezeasca...acuma na fiecare percepe frumosul in felul lui....

    Eu as fi fost al doilea client daca exista cascavalul....dar cum avem salarii de rahat si suntem oameni modesti, implicit trebuie sa ducem un trai modest......
    23 3
  • Sa avem incredere ca dupa atata tevatura si amanari masina este finalizata? Nu cumva are probleme si se prabuseste dupa 6 luni? Parca ii vad ca intrerup productia. Au indus multa nesiguranta publicului.
    5 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru