AMG GT3 Edition 50: 5 exemplare pentru aniversarea de 50 de ani

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
AMG GT3 Edition 50 este versiunea specială pregătită de nemți cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea AMG.

Esential 5 exemplare AMG GT3 Edition 50 vor fi produse
2017 este anul în care AMG, divizia de performanță Mercedes-Benz, împlinește 50 de primăveri. Și așa cum îi stă bine oricărui constructor cu ștaif, nemții au comandat ceva cu totul și cu totul special. Vorbim despre lansarea lui AMG GT3 Edition 50, o sportivă pentru circuit care va fi produsă doar în cinci exemplare.

La nivel estetic, AMG GT3 Edition 50 integrează o serie de elemente menite să diferențieze modelul de restul versiunilor. În primul rând, culoarea caroseriei nu a mai fost folosită niciodată pe un AMG. În al doilea rând, difuzoarele de aer, prizele de aer, grila și pragurile laterale din fibră de carbon au acum un aspect mat. Logo-ul AMG și-a făcut apariția pe eleronul masiv, iar pe portiere stă scris cu litere mari "50 Years of Driving Performance".


Dar nemții nu se opresc aici și spun că împreună cu producătorul de ceasuri IWC Schaffhausen vor lansa o ediție specială.

250 de ceasuri "Ingenieur Chronograph Sport Edition 50th anniversary of Mercedes-AMG" vor fi produse, iar cei care vor cumpăra un AMG GT3 Edition 50 vor avea parte și de acest ceas.

Aniversarea AMG nu a fost trecută cu vederea. BMW s-a gândit să ureze "La mulți ani!" în stilul propriu. Aceștia au scris pe un banner „Voi ați comandat un tort, noi v-am făcut niște gogoși. M felicită AMG pentru aniversarea celor 50 de ani”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru