Apropierea de suedezi le face bine chinezilor de la Geely: MPV Concept este un monovolum cu linii agresive

de Bogdan Mirică
Marti, 18.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Geely par să fi înțeles că designul unei mașini este extrem de important pentru clienți. Motiv pentru care au dezvăluit în cadrul Salonului de la Shanghai conceptul unui viitor monovolum.

Brandul chinezesc Geely a căutat să profite de avantajul terenului propriu și a adus la Salonul de la Shanghai conceptul unui monovolum denumit simplu MPV. Se pare că apropierea de suedezii de la Volvo îi priește brandului chinez, care propune un limbaj de design interesant, cu o grilă frontală arcuită și blocuri optice agresive.

Chiar dacă monovolumele nu mai sunt la modă în ultimii ani, fiind clar depășite de popularitatea SUV-urilor, cu un asemenea design, Geely MPV Concept promite să reintre în grațiile publicului.

Sportivitatea este amplificată și de absența oglinzilor laterale, înlocuite cu un set de camere video. Acoperișul panoramic pare să se continue și în lateral, mulțumită stâlpilor B, C, D îmbrăcați în plastic lucios. Posteriorul vine cu o baghetă luminoasă LED care se face remarcată pe timp de noapte.

Urmareste Automarket
Chiar dacă este o mașină de familie, interiorul adoptă un set de scaune sportive, care nu se potrivesc foarte bine cu imaginea unui monovolum.
Tehnologia este asigurată de un ecran multimedia generos, cu funcție tactilă.

Geely nu a oferit detalii despre soluția de propulsie, dar este de așteptat ca aceasta să ofere un hibrid, având în vedere disponibilitatea tehnologiei în cadrul companiei chinezești.

Comentarii (2)

  • Monovolum? Poate doar in Asia si America, pentru ca in Europa nu prea se mai vand astfel de modele. Personal, consider monovolumele foarte practice si mai usor de intretinut decat SUV-urile.
    8 2
  • @Bogdan Mirica

    Dar de ce de suedezi si nu si de englezi?
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru