Audi confirmă concedierea a 9.500 de angajați până în 2025: “Trebuie să ne pregătim pentru viitor”

de Paul Cosma
Miercuri, 27.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat oficial că va concedia 9.500 de angajați din Germania, până în 2025. Constructorul vrea să devină “pregătit pentru viitor” și susține că va crea 2.000 de joburi noi în domenii precum mobilitatea electrică și digitalizarea. Ceilalți salariați Audi din Germania au joburile “asigurate” până în 2029.

Audi a transmis rezultatul negocierilor cu sindicatele privind reducerea locurilor de muncă, în contextul strategiei de reducere a costurilor.

Constructorul a anunțat oficial că va concedia 9.500 de angajați din totalul de 65.000 din Germania, până în 2025, confirmând informațiile anterioare. Restul angajaților au primit garanția locurilor de muncă până în 2029.

“Compania trebuie să devină pregătită pentru viitor, ceea ce înseamnă că unele joburi nu mai sunt necesare, iar altele vor fi create,” potrivit oficialilor Audi.

Producătorul german intenționează să creeze 2.000 de locuri de muncă în domenii precum mobilitatea electrică și digitalizarea.

La sfârșitul anului trecut, Audi a transmis că vrea să investească peste 10 miliarde de euro în mașini electrice, digitalizare și vehicule autonome.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • ? Ce rahat de exprimare mai e si asta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru