Aston Martin: 90% din mașinile noastre sunt încă în utilizare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 19.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor afirmații făcute de un înalt reprezentant al mărcii Aston Martin, 90% dintre mașinile produse de britanici se regăsesc încă pe șosele.

Aston Martin este unul dintre producătorii cu vechime. Anul trecut, marca britanică a celebrat 110 ani de la înființare, timp în care a produs peste 120.000 de mașini.

Dintre acestea, susține Alex Long, director de produs și strategie de marketing în cadrul Aston Martin, 90% se află încă pe șosele. Acest procentaj s-ar traduce în aproximativ 110.000 de unități.

"La dealerii principali, deservim o cantitate incredibilă din procentul global de mașini, deoarece oamenii doresc să protejeze valoarea mașinilor lor și să le întrețină la reprezentanțele noastre. Începi să vezi în sistem numere VIN pe care credeai că nu le vei vedea vreodată și poți rezuma aceste date," a declarat Long.

Recent, și germanii de la Mercedes-Benz au prezentat o statistică asemănătoare. Potrivit acestora, circa 80% dintre exemplarele Clasa G produse vreodată sunt folosite și în ziua de azi.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru