Aston Martin a început testele cu primul său SUV: numele DBX a fost confirmat oficial

de Paul Cosma
Miercuri, 14.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin DBX este numele oficial al primului SUV al constructorului, iar britanicii au început un program amplu de teste cu modelul ce va fi lansat în ultimul trimestru de anul viitor.

Aston Martin a anunțat recent  că primul său SUV va fi lansat oficial în ultimele luni din 2019, în timp ce noua sa fabrică din St Athan este aproape de finalizare și va fi inaugurată în debutul anului viitor.

Britanicii au confirmat oficial că DBX va fi numele primului lor SUV, iar testele cu primele prototipuri sub camuflaj au început în Țara Galilor.

Amplul program de testare va pune la încercare abilitățile lui Aston Martin DBX în cele mai solicitante misiuni, iar SUV-ul britanic va trebui să “supraviețuiască” în condiții extreme precum Cercul Arctic, deșerturile din Orientul Mijlociu sau Munții Alpi.

Totodată, performanțele lui DBX vor fi testate pe autostrăzile Germaniei și circuitul de la Nurburgring.

Aston Martin DBX va fi lansat oficial în ultimul trimestru din 2019 și va fi construit în cadrul fabricii galeze din St Athan.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru