Audi A6 3.0 TDI a fost modificat de tunerul MTM

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 05.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german MTM și-a îndreptat atenția asupra noului Audi A6. A ales varianta break dotată cu motorul 3.0 TDI și i-a mărit puterea de la 313 la 381 CP.

MTM nu a scăpat ocazia de a modifica cea mai nouă versiunea a lui Audi A6. Și așa cum îi stă bine oricărui tuner german, a ales varianta break a noului A6 dotată cu motorul de 3.0 litri TDI biturbo ce în mod normal dezvoltă 313 CP. MTM oferă acum un kit de upgrade ce duce puterea acestui propulsor la 381 CP și un cuplu motor maxim de 780 Nm față de 650 Nm cât are versiunea normală. Această modificare costă 1.000 euro și se face prin remaparea ECU.

Mai există și varianta prin care același motor poate dezvolta 365 CP și 760 Nm la prețul de 900 euro. Pentru a echilibra puterea, MTM oferă și un kit pentru sistemul de frânare ce include discuri de frână mai mari 380x34 mm și etriere cu opt pistoane, totul pentru 4.900 euro. Pentru cei ce vor jante mai mari de cel puțin 20 inch, se poate instala și un sistem de frânare cu discuri 405x36 mm ce costă 6.400 euro.

O altă modificare disponibilă pentru Audi A6 TDI biturbo este sistumul F-Cantronic pentru suspensie reglabilă ce poate ridica sau coborî mașina cu 25 mm pe puntea față sau 20 mm pe puntea spate. Sistemul costă 1.740 euro.

MTM mai oferă și o gama variantă de jante cu dimensiuni între 18 și 20 inch.

Via worldcarfans

Comentarii (6)

  • E frumoasa masina,chiar as cumpara una in locul oricarui Lexus,si este si o masina foarte foarte foarte fiabila.Audi este numarul unu,doart toti stiu asta.Audi nu ia foc niciodata pe sosele ,e o masina exceptionala =))
    5 3
  • ...noul a6 e o masina foarte frumoasa...nu stiu ce as alege intre a6 si seria 5....e-ul nu prea intra in discutie...nu ca nu-i....dar nu stiu...nu are acel ceva ca a6 sau seria 5.
    4 0
  • Chuck Norris
    @suedezu,mafia presupun ca o sa veniti aici si mai terminati cu aberatiile aduse la adresa germanelor,ca nemtii sunt cei mai tari!!!nu aveti logica!
    12 8
  • si eu cand am spus ca am mers cu un A5 3.0TDI 350cp care facea 0-100 sub 5 sec nu m-ati crezut!!!
    3 1
  • Suedezu
    O Chukysor draga.Era odata ca niciodata,un Chuck lovit de soarta,Si cu guleru-nfoiat se numea Chucky baiat.Mai Chucki,Chuckyceane,fami un favor mai mare,Si dute la-nsuratoare,Ca ne plictisesti tate tare.
    5 4
  • Suedezu
    O Chuckysor draga.
    Esti un maimutoi de strada,
    Vi mai intri si dai buzna,
    Si imi strici opinia-ntruna,
    Ca un plumbuit tembel.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru