Audi A8L W12 Exclusive - ediţie limitată de 50 de unităţi (UPDATE FOTO)

de Bogdan Mirică
Marti, 19.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a apelat la ajutorul specialiştilor Poltrona Frau pentru a personaliza noul A8L W12 facelift. Aşa a luat naştere ediţia Exclusive, limitată la doar 50 de exemplare.

Audi a decis să facă din noul A8 facelift, model expus în această toamnă în premieră mondială cu ocazia salonului Auto de la Frankfurt, o limuzină atrăgătoare pentru clienţii care doresc exclusivitate. Aşa a luat naştere ediţia specială ce poartă numele trăsăturii sale definitorii: Exclusive.

Ea are la bază versiunea A8L W12, cu motor de 500 de cai putere şi ampatament mărit. Pentru a sublinia caracterul exclusivist, Audi a hotărât să îşi unească forţele cu italienii de la Poltrona Frau în personalizarea limuzinei. Nu în ultimul rând, germanii au promis că doar 50 de unităţi vor purta semnătura Exclusive.

Esential 50 de unităţi Audi A8 Exclusive vor fi produse.
Peninsularii, specializaţi în designul obiectelor de mobilier de lux, au decis să ofere o notă aparte interiorului. Aşa se face că scaunele au fost îmbrăcate în tapiţerie din piele anilină, de culoare maro coniac Agatha, creată special de maeştrii Poltrona şi cusută sub formă de romb pe spătare şi şezut.
Poltrona Frau a creat şi linii de contur contrastante, din lemn de măslin.

Nuanţele argintii de culoarea granitului se găsesc la nivelul cusăturilor, al portierelor şi al planşei de bord. Planşă de bord care a fost îmbrăcată şi ea în piele Nappa. La nivelul plafonului, Audi a optat pentru Alcantara de culoare albă, în vreme ce covoraşele au fost de asemenea schimbate cu unele noi, de culoare gri.

Comentarii (3)

  • Interiorul arat superb, iar calitatea este ireprosabila. Pacat ca exteriorul nu se ridica la nivelul interiorului, este prea discret. Noroc cu noile faruri.
    21 1
  • @DAC
    Esti din Valcea ?
    3 5
  • Nu.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru