Audi adaugă un schimb suplimentar la Neckarsulm pentru a răspunde cererii pentru A6 şi A7

de Sebastian Toma
Luni, 25.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nemţii de la Audi vor derula 12 schimburi suplimentare la Neckarsulm în luna aprilie pentru a răspunde cererii înregistrate pentru modelele A6 şi A7.

Cererea pentru Audi A6 şi A7 a depăşit previziunile constructorului german cu peste 2.600 de unităţi, ceea ce a dus la adăugarea a 12 ture suplimentare la uzina din Neckarsulm, anunţă reprezentanţii Audi. În ciuda cererii crescute pentru cele două modele, constructorul german spune că piaţa din Europa a fost dificilă în primele trei luni ale anului. În 2013, nemţii de la Audi se aşteapta ca modele precum Audi A3 şi noua lor gamă de SUV-uri să le aducă venituri şi vânzări suplimentare.

Pentru a răspunde cerinţelor ulterioare, cei de la Audi vor investi 11 miliarde de euro până în 2015 pentru a-şi creşte producţia în mai multe fabrici. Nemţii vor construi o nouă fabrică în China, la Foshan, urmată de o extindere a fabricii din Gyor, Ungaria. Ambele uzine vor produce noul Audi A3 Sedan, printre alte modele ale constructorului din Ingolstadt.

Urmareste Automarket
Audi plănuieşte dublarea gamei de SUV-uri până în 2020.
Constructorul din Ingolstadt vrea să-şi depăşească rivalii din Munchen la capitolul vânzări, iar SUV-urile ar putea fi asul din mânecă pentru cei de la Audi. Potrivit tendinţelor din industrie, clienţii caută automobile cu o poziţie la volan ridicată, care să poarte sigla unei mărci premium. Potrivit celor de la Automotive News, Audi lucrează deja la Q2, Q4 şi Q6, modele care vor deveni versiuni mai sportive ale actualelor Q3, Q5 şi Q7. Informaţia vine de la o sursă din cadrul mărcii, care a preferat să rămână anonimă, deoarece aceste planuri nu sunt încă publice.

Via Audi

Comentarii (3)

  • Un volksvagin resapat
    17 27
  • Get a life !
    20 10
  • Audi este cel care vine in Romania? sau voi ce stiti?
    3 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru