Audi ar putea lansa un viitor RSQ6 electric. Germanii ar fi înregistrat deja denumirea

de Alexandru Monenciu
Luni, 21.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, constructorul din Ingolstadt ar putea lansa un viitor RSQ6. O publicație spaniolă susține chiar că germanii ar fi înregistrat deja această denumire la autoritățile competente.

Anul viitor, Audi ar urma să lanseze un nou SUV cu zero emisii, care să se situeze în gamă sub actualul e-Tron. Acesta ar putea fi denumit Q6 e-Tron și, potrivit celor mai recente informații, ar urma să aibă chiar și o versiune de performanță: RSQ6.

Constructorul din Ingolstadt nu a confirmat această informație, dar o publicație spaniolă susține că Audi a înregistrat deja denumirea la Oficiul de Mărci competent. Desigur, asta nu înseamnă, neaparat, că germanii vor lansa acest model.

Dacă, într-adevăr, va deveni un model de serie, viitorul RSQ6 ar urma să ofere în jur de 600 CP, la fel ca RS e-Tron GT.

În ceea ce privește versiunea standard, Q6 e-Tron, aceasta va fi dezvoltată pe arhitectura PPE, sau Premium Platform Electric, a Grupului Volkswagen.

via Motor.es

Comentarii (3)

  • Edikkk
    secrete, vrăjeli, tot felul de cutume PR din secolul trecut

    Bine că este electrică
    5 4
  • Si astia cu electric?
    Inca nu au inteles ca viitorul e diesel?
    Ei ar trebui sa stie cel mai bine:
    https://www.forbes.com/sites/michaeltaylor/2020/09/28/former-audi-ceo-stadler-to-stand-trial-over-dieselgate-fraud-on-wednesday/
    3 5
  • Seriff
    @mihai, viitorul e orice, doar electric nu e, faptul ca producatorii scot astfel de masini nu inseamna ca se vor si vinde ca painea calda, termicele sunt, au fost si vor fi baza multi ani de acum incolo, chiar daca voua pensatilor cu glezne goale nu va convine asta.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru