Audi caută supremația pe cea mai mare piață auto din lume: nemții vor să-și dubleze producția din China în următorii 5 ani

de Petre Barac
Miercuri, 25.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi vrea să-și dubleze producția din China cu ajutorul partenerului local FAW, în următorii 5 ani, după cum a declarat CEO-ul Rupert Stadler cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Anul trecut, Audi a fost cel mai bine vândut brand premium din China, dar nemții și-au pierdut supremația în fața rivalilor de la Mercedes pe primele trei luni din 2018.

Audi nu stă cu mâinile în sân și vrea să-și recâștige poziția de lider în topul vânzărilor de pe cea mai mare piață auto din lume.

Astfel, nemții vor să dubleze producția din China în următorii 5 ani cu ajutorul partenerului local FAW, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Audi, Rupert Stadler.

Cu ocazia Salonului Auto de la Beijing din aceste zile, șeful companiei germane a subliniat că Audi vrea să lanseze nu mai puțin de 10 SUV-uri noi în China până în 2022.

De asemenea, până în 2025, Audi vrea ca 30% din vânzările sale din China să fie asigurate de modele electrice sau hibride.

Via Reuters

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru