Audi desface șampania: divizia de performanță Audi Sport împlinește 40 de ani

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 17.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia celor patru decenii împlinite de către divizia de performanță Audi Sport, constructorul german de automobile pregătește o serie de evenimente speciale care vor avea loc în cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.

Divizia de performanță Audi Sport este una dintre cele mai cunoscute din lume. Anul acesta marchează 40 de ani de activitate, peste 250.000 de modele livrate și nenumărate victorii în diferite ramuri ale motorsportului.

Pentru a marca momentul, constructorul din Ingolstadt va organiza o serie de evenimente speciale cu ocazia cursei de 24 de ore de la Nurburgring, în perioada 18 - 21 mai.

Înainte startului oficial va avea loc o paradă a modelelor Audi Sport. În timpul cursei, cele patru exemplare Audi R8 LMS vor purta o grafică retro, inclusiv una care face trimitere la celebrul V8 Quattro DTM din 1992.

În cadrul expoziției statice, cei prezenți vor putea admira mai multe modele Audi Sport, inclusiv prima generație R8 și RS4 Avant, actualul R8 GT și RS4 Avant Competition, dar și Audi S1 Hoonitron, făcut celebru de Ken Block în Electrikhana.

Ulterior, Audi va organiza un eveniment intitulat "40 Years of GmbH - Fascination Meets Performance" la sediul central din Neckarsulm, în data de 14 iunie.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru