Audi Sport

Miercuri, 29 Iulie 2020 | General

Strategie pentru viitoarea gamă Audi RS: fiecare model de performanță va fi disponibil cu o singură motorizare

Divizia Audi Sport va electrifica modelele de performanță. Deși această strategie ar putea duce la o ofertă ceva mai generoasă în gama RS, oficialii companiei spun că nu vom vedea o astfel de tendință. Fiecare model va fi oferit cu o singură motorizare.
Duminica, 15 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua generație Audi RS4 Avant va avea versiune plug-in hybrid: lansare programată după 2020

Audi a anunțat că noua generație RS4 Avant va primi o versiune plug-in hybrid, lansarea fiind așteptată după anul 2020.
Luni, 29 Iulie 2019 | Modele noi

Audi plănuiește o serie de SUV-uri de performanță: RS Q8 debutează în aceast an și deschide o noua eră în portofoliul constructorului german

Divizia de performanță Audi Sport are în plan o gamă completă de SUV-uri de performanță. Primul model aflat pe lista nemților este RS Q8. Noua versiune a SUV-ului coupe va fi lansată în cursul acestui an, iar conform zvonurilor, RS Q8 va miza pe un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Marti, 23 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi a găsit soluția pentru a ține în viață modelul R8: succesorul supercar-ului din Ingolstadt va avea sistem electrificat de propulsie

Oliver Hoffmann, directorul general Audi Sport, a confirmat că supercar-ul R8 va avea un succesor. Conform declarațiilor făcute de acesta, modelul va fi echipat cu un sistem electrificat de propulsie.
Luni, 15 Iulie 2019 | General

Aniversare în Ingolstadt: 25 de ani de la introducerea primului model Audi RS

Audi aniversează 25 de ani de la debutul lui RS 2 Avant, primul model din gama de performanță a constructorului german.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea ar putea salva gama de sportive Audi: oficialii își doresc generații noi pentru TT și R8

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul sportivelor din gamă, însă există oficiali care își doresc ca TT, R8 și modelele din gama RS să primească generații noi. Sistemele electrificate de propulsie sunt cele care ar putea salva gama de sportive a constructorului din Ingolstadt.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Modele noi

Audi va lansa încă 5 versiuni RS până în 2020: gama Audi Sport va avea 16 modele

Audi a confirmat că va lansa încă 5 versiuni RS până la sfârșitul acestui deceniu, astfel că gama Audi Sport va avea 16 modele.
Joi, 29 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Primele modele electrice ale diviziei de performanță Audi Sport vin în 2020: SUV-urile și limuzinele vor ține capul de afiș

Audi Sport va lansa primele sale modele elecrice începând din 2020, iar pe listă se află în special SUV-uri și limuzine. Un Audi R8 electric nu este planificat în acest moment.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Audi răspunde avalanșei de modele Mercedes AMG: germanii anunță opt modele RS în doar 18 luni

Audi ne promite că în următoarele 18 luni vom vedea o avalanșă de modele de performanță din gama RS, ca răspuns la invazia Mercedes AMG.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Modele noi

Audi nu se mai mulţumeşte cu gama RS: germanii se gândesc la versiuni şi mai puternice, dar şi la modele electrice de performanţă

Audi se gândeşte să introducă o gamă de modele şi mai performante decât cele regăsite în prezent sub brandul RS, care la un moment vor primi şi versiuni electrice.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Audi construiește o clădire cu trei etaje pentru cele 33 de exponate ale standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt

Audi a anunțat construcția unei clădiri cu trei etaje special pentru spațiul său expozițional de la Salonul Auto de la Frankfurt. Una dintre încăperi va fi dedicată sistemului quattro și va fi răcită la -21 grade Celsius.
Miercuri, 28 Martie 2012 | General

Walter Rohrl se întoarce la Pikes Peak cu Audi Sport Quattro S1

Legendarul Walter Rohrl se întoarce la traseul de la Pikes Peak la 25 de ani de la celebrul său record, tot cu un Audi Sport Quattro S1. De data aceasta, "Cursa Norilor" se desfăşoară doar pe asfalt, iar Rohrl va face o tură demonstrativă.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, Quattro, Audi Quattro, Pikes Peak, competitie, Audi Sport, Walter Rohrl, Audi Sport Quattro, Audi Sport Quattro S1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru