Audi Sport Quattro

Luni, 28 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

E-Legend EL1 este o viitoare mașină electrică, cu 816 CP, inspirată de celebrul Audi Sport Quattro

Audi Quattro este unul dintre cele mai celebre modele lansate vreodată de producătorul din Ingolstadt. Acum va inspira o nouă mașină electrică, denumită E-Legend EL1.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Reportaj

REPORTAJ: 450 de secunde în Maşina Timpului

Este o ocazie unică să vezi în faţa ta, în acelaşi timp, două maşini care au făcut istorie pe şosea şi în raliuri şi un pilot-legendă al motorsportului mondial. Când ai însă 450 de secunde în dreapta lui Stig Blomqvist într-un Audi Quattro Rally S1 din 1984, lucrurile trebuie povestite şi date mai departe.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Audi Sport Quattro - un concept de 700 de cai putere anunţat pentru Frankfurt

Audi va dezvălui în cadrul Salonului de la Frankfurt conceptul Sport Quattro. Este de fapt o reiterare a conceptului prezentat în 2010. Diferenţele sunt însă majore şi constau şi în ceva mai multă putere sub capotă.
Miercuri, 28 Martie 2012 | General

Walter Rohrl se întoarce la Pikes Peak cu Audi Sport Quattro S1

Legendarul Walter Rohrl se întoarce la traseul de la Pikes Peak la 25 de ani de la celebrul său record, tot cu un Audi Sport Quattro S1. De data aceasta, "Cursa Norilor" se desfăşoară doar pe asfalt, iar Rohrl va face o tură demonstrativă.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Chemarea străbunilor - Audi Quattro Concept vs Sport Quattro

Pentru a cinsti cum se cuvine onoarea legendarului Sport Quattro, Audi a prezentat anul acesta la Paris Quattro Concept. Prototipul şi vedeta anilor '80 se întâlnesc în imaginile următoare.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | General

Designerul lui Audi Sport Quattro îşi cataloghează creaţia ca fiind "urâtă"

Designerul celebrului Audi Sport Quattro din 1984 a declarat că modelul este "urât". Modelul a fost fabricat în doar 200 de exemplare, care aveau scopul de a asigura omologarea versiunii de raliu.

Tag-uri similare

Audi, design, modele noi Audi, Quattro, Audi Quattro, concept Audi, Audi Quattro Concept, Audi Sport Quattro, designer Mazda, designer Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru