Audi Quattro

Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi lansează ediția aniversară TT RS 40 years of quattro: versiunea destinată exclusiv pieței din Germania va fi produsă în 40 de unități

Audi a prezentat ediția aniversară TT RS 40 years of quattro. Nemții au pregătit o serie de noutăți la nivelul caroseriei și mici îmbunătățiri de interior. Versiunea specială va fi disponibilă doar pe piața din Germania, iar producția va fi limitată la 40 de exemplare.
Sambata, 01 Februarie 2020 | General

Audi aniversează 40 de ani de la introducerea sistemului quattro: nemții au pregătit peste 20 de programe speciale pentru a marca acest moment

Sistemul de tracțiune integrală quattro împlinește 40 de ani, iar oficialii constructorului Audi au anunțat că vor pregăti peste 20 de evenimente speciale pentru a celebra aniversarea. Primele evenimente au loc la începutul lunii februarie în Germania și Austria.
Vineri, 30 Iunie 2017 | General

Schimbare de strategie: modelele de performanță Audi RS ar putea avea și tracțiune spate

Audi a sugerat că viitoarele modele de performanță ar putea fi oferite și cu tracțiune spate, deși în mod tradițional sunt disponibile doar cu tracțiune integrală.
Vineri, 20 Ianuarie 2017 | Industrie

În mijlocul iernii, Audi sărbătorește opt milioane de mașini echipate cu sistem de tracțiune integrală quattro

Într-un anotimp în care sistemul de tracțiune integrală poate face diferența, Audi sărbătorește producția a opt milioane de mașini echipate cu sistemul quattro.
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Tehnologie

Audi face orice pentru a economisi carburant: a lansat ultra quattro, o tracțiune integrală care scade consumul

Audi a lansat ultra quattro, un nou tip de tracțiune integrală inteligentă, care nu mai crește consumul mașinilor echipate 4x4.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Audi construiește o clădire cu trei etaje pentru cele 33 de exponate ale standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt

Audi a anunțat construcția unei clădiri cu trei etaje special pentru spațiul său expozițional de la Salonul Auto de la Frankfurt. Una dintre încăperi va fi dedicată sistemului quattro și va fi răcită la -21 grade Celsius.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Autoipoteze

Audi pregătește mai multe variante allroad ale modelelor sale

Audi ar putea lansa mai multe variante allroad ale modelelor din ofertă, titrează cei de la Automobile Magazine. Printre variantele posibile se numără și o variantă allroad a lui A3.
Vineri, 26 Iunie 2015 | Tehnologie

Audi va ateriza pe Lună în 2017 și va explora satelitul cu un vehicul botezat Quattro

Deși pare o poveste desprinsă din cărțile SF, Audi și-a propus să exploreze Luna cu un vehicul special. Prima încercare de aselenizare se va face în anul 2017.
Joi, 14 Mai 2015 | Modele noi

Audi Q3 primeşte un pachet care îl recomandă pentru ieşiri în off-road

Audi a prezentat în cadrul Festivalului de la Worthersee un pachet de accesorii off-road pentru actualul Q3. Kitul ar urma să ofere micului SUV un look sportiv şi robust.
Miercuri, 24 Septembrie 2014 | General

Franciscus van Meel, omul care a întârziat lansarea lui Audi R8, va prelua conducerea BMW M

BMW a anunţat că Franciscus van Meel, fostul şef al diviziei sportive Audi Quattro, va prelua frâiele departamentului M începând de anul viitor.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Industrie

Audi sărbătoreşte 6.000.000 de maşini cu sistem de tracţiune integrală quattro

La 34 de ani de la prezentarea oficială a sistemului de tracţiune quattro, Audi sărbătoreşte maşina cu numărul 6.000.000 care beneficiază de acest sistem: un SQ5 produs la Ingolstadt.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Reportaj

REPORTAJ: 450 de secunde în Maşina Timpului

Este o ocazie unică să vezi în faţa ta, în acelaşi timp, două maşini care au făcut istorie pe şosea şi în raliuri şi un pilot-legendă al motorsportului mondial. Când ai însă 450 de secunde în dreapta lui Stig Blomqvist într-un Audi Quattro Rally S1 din 1984, lucrurile trebuie povestite şi date mai departe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 23 Ianuarie 2014 | General

Şeful diviziei sportive Audi Quattro a fost înlăturat pentru că a întârziat lansarea lui R8

Audi a decis să renunţe la serviciile lui Franciscus van Meel în funcţia de şef al diviziei de performanţă Quattro. Germanii sunt nemulţumiţi de amânarea lansării viitorului R8.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Reportaj

Din respect pentru istorie

Automarket a vizitat Alpii francezi şi elveţieni în Audi Land of quattro Alpen Tour, o caravană care ne-a demonstrat cum gama RS a germanilor, povestea quattro și șoselele impecabile ale munților produc întotdeauna o rețetă de succes.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Audi Sport Quattro - un concept de 700 de cai putere anunţat pentru Frankfurt

Audi va dezvălui în cadrul Salonului de la Frankfurt conceptul Sport Quattro. Este de fapt o reiterare a conceptului prezentat în 2010. Diferenţele sunt însă majore şi constau şi în ceva mai multă putere sub capotă.
Miercuri, 14 August 2013 | FRANKFURT 2013

Legenda Audi Quattro se pregăteşte să reînvie: un concept pre-serie vine la Frankfurt în septembrie

Audi va readuce în gama numele care a făcut celebră marca germană în motorsportul anilor '80. Audi Quattro va fi produs în serie limitată, iar conceptul din care va deriva modelul de serie vine peste o lună la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Aniversare la Audi: Nemţii au produs cinci milioane de unităţi echipate cu quattro

Audi aniversează cinci milioane de automobile quattro produse. Marca din Ingolstadt produce versiuni quattro ale modelelor sale de 33 de ani.
Sambata, 25 August 2012 | Modele noi

Audi Quattro va intra în producția de serie în 2015

Audi va introduce noul model Quattro în producția de serie în anul 2015. Viitorul model este dezvoltat sub numele de cod Q35 și va fi poziționat în gama Audi între TT și R8.
Miercuri, 22 August 2012 | Autoipoteze

Audi A4 ar putea primi sistemul e-quattro în 2014

Următoarea generaţie a lui Audi A4 ar putea fi echipată cu un nou tip de sistem de tracţiune integrală, numit e-quattro, care va folosi un motor electric pentru a angrena puntea spate.
Marti, 29 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Quattro - un nume care impune respect în lumea auto

Quattro este sinonim cu tracţiunea integrală pe modelele Audi. Dar acest nume ascunde mai mult decât un simplu sistem 4x4. Astăzi intrăm în istorie şi vedem cum şi de ce a fost inventat termenul Quattro la Audi.

Tag-uri similare

Audi, video, Nurburgring, fotospion, test, R8, Audi R8, TDI, Audi A8, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru