Audi pregătește mai multe variante allroad ale modelelor sale

de Sebastian Toma
Miercuri, 08.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi ar putea lansa mai multe variante allroad ale modelelor din ofertă, titrează cei de la Automobile Magazine. Printre variantele posibile se numără și o variantă allroad a lui A3.

Audi ar putea pregăti o extindere a gamei de modele allroad, titrează cei de la Automobile citând surse din cadrul companiei. Marca germană ar putea lansa mai multe modele de acest tip, care să îmbogățească portofoliul cu câte un crossover bazat pe modelele cheie din ofertă. Printre modelele Audi pentru care sunt luate în considerare variante allroad se numără A3, A5 Sportback și chiar A7. Pentru moment, posibilitatea dezvoltării de noi variante allroad ale modelelor din ofertă nu a fost confirmată de reprezentanții mărcii din Ingolstadt. Zvonurile anunță chiar și variante Allroad ale unor berline din gama Audi.

Până la viitoarele modele allroad, Audi pregătește lansarea unui crossover numit TTQ, așteptat în a doua parte a anului 2016. După lansarea lui TTQ este așteptat și TTC, un crossover cu patru locuri bazat pe următoarea generație a lui TT. La fel ca în cazul viitoarelor modele allroad, Audi nu a comunicat nimic în ceea ce privește viitorul acestor presupuse variante ale lui TT.

Urmareste Automarket
Potrivit surselor din cadrul mărcii germane, TTC este un crossover bazat pe TT care oferă patru locuri și o caroserie de coupe.
Între timp, TTQ este o sugestie pentru un model care să se încadreze deasupra lui Q3 în gama Audi. Crossoverul bazat pe A3 ar urma să fie dezvoltat în locul variantei de caroserie cu trei uși, ale cărei vânzări sunt în scădere și care ar lăsa un loc gol în ofertă.

Via Automobile

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru