Quattro

Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi lansează ediția aniversară TT RS 40 years of quattro: versiunea destinată exclusiv pieței din Germania va fi produsă în 40 de unități

Audi a prezentat ediția aniversară TT RS 40 years of quattro. Nemții au pregătit o serie de noutăți la nivelul caroseriei și mici îmbunătățiri de interior. Versiunea specială va fi disponibilă doar pe piața din Germania, iar producția va fi limitată la 40 de exemplare.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Audi Q8, cel mai luxos SUV din gama constructorului de la Ingolstadt

Cel mai luxos SUV din gama Audi vine la Romanian Roads Luxury Edition by Michelin în versiunea Q8 55 TFSI, animată de motorul 3.0 V6 de 340 CP.
Sambata, 01 Februarie 2020 | General

Audi aniversează 40 de ani de la introducerea sistemului quattro: nemții au pregătit peste 20 de programe speciale pentru a marca acest moment

Sistemul de tracțiune integrală quattro împlinește 40 de ani, iar oficialii constructorului Audi au anunțat că vor pregăti peste 20 de evenimente speciale pentru a celebra aniversarea. Primele evenimente au loc la începutul lunii februarie în Germania și Austria.
Vineri, 30 Iunie 2017 | General

Schimbare de strategie: modelele de performanță Audi RS ar putea avea și tracțiune spate

Audi a sugerat că viitoarele modele de performanță ar putea fi oferite și cu tracțiune spate, deși în mod tradițional sunt disponibile doar cu tracțiune integrală.
Duminica, 27 Decembrie 2015 | General

Nissan și Mercedes se bat pentru Moș Crăciun: GT-R sau AMG GT în locul saniei?

Cele mai recente spoturi TV ale Mercedes și Nissan mizează pe același scenariu: ar putea Moșul să înconjoare lumea fără o mașină puternică și capabilă?
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | General

Audi R8 LMS - versiunea dedicată circuitului poate fi achiziţionată pentru 360.000 euro

Audi a început comercializarea unei versiuni speciale a modelului R8. Aceasta este numită R8 LMS şi este dedicată curselor auto de anduranţă.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Autoipoteze

Audi pregătește mai multe variante allroad ale modelelor sale

Audi ar putea lansa mai multe variante allroad ale modelelor din ofertă, titrează cei de la Automobile Magazine. Printre variantele posibile se numără și o variantă allroad a lui A3.
Marti, 30 Iunie 2015 | Feature

TOP SECRET: Întâlnire față în față cu noul Audi A4 înainte de lansarea oficială

Am mers în Germania să vedem noul Audi A4 înainte de prezentarea oficială. În acest material vom răspunde la zece întrebări despre noul model de clasă medie al mărcii din Ingolstadt.
Luni, 29 Iunie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Audi A4 a primit o nouă generație: imagini și informații oficiale

Audi A4, rivalul ancestral al lui BMW Seria 3, a ajuns la a noua generație în cei 43 de ani de carieră. Modelul de clasă medie de la Audi va debuta pe piață în noiembrie.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Industrie

Audi sărbătoreşte 6.000.000 de maşini cu sistem de tracţiune integrală quattro

La 34 de ani de la prezentarea oficială a sistemului de tracţiune quattro, Audi sărbătoreşte maşina cu numărul 6.000.000 care beneficiază de acest sistem: un SQ5 produs la Ingolstadt.
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Aniversare la Audi: Nemţii au produs cinci milioane de unităţi echipate cu quattro

Audi aniversează cinci milioane de automobile quattro produse. Marca din Ingolstadt produce versiuni quattro ale modelelor sale de 33 de ani.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Feature

Modelele-simbol ale cursei de 24 de ore din Le Mans

Cursa de 24 de ore de la Le Mans împlineşte 90 de ani de existenţă în 2013. Un prilej bun pentru organizatori să producă un top al celor mai importante modele care au concurat în celebra cursă de anduranţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 25 August 2012 | Modele noi

Audi Quattro va intra în producția de serie în 2015

Audi va introduce noul model Quattro în producția de serie în anul 2015. Viitorul model este dezvoltat sub numele de cod Q35 și va fi poziționat în gama Audi între TT și R8.
Miercuri, 22 August 2012 | Autoipoteze

Audi A4 ar putea primi sistemul e-quattro în 2014

Următoarea generaţie a lui Audi A4 ar putea fi echipată cu un nou tip de sistem de tracţiune integrală, numit e-quattro, care va folosi un motor electric pentru a angrena puntea spate.
Marti, 29 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Quattro - un nume care impune respect în lumea auto

Quattro este sinonim cu tracţiunea integrală pe modelele Audi. Dar acest nume ascunde mai mult decât un simplu sistem 4x4. Astăzi intrăm în istorie şi vedem cum şi de ce a fost inventat termenul Quattro la Audi.
Miercuri, 28 Martie 2012 | General

Walter Rohrl se întoarce la Pikes Peak cu Audi Sport Quattro S1

Legendarul Walter Rohrl se întoarce la traseul de la Pikes Peak la 25 de ani de la celebrul său record, tot cu un Audi Sport Quattro S1. De data aceasta, "Cursa Norilor" se desfăşoară doar pe asfalt, iar Rohrl va face o tură demonstrativă.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Audi A5 şi S5 facelift

Audi a prezentat primele informaţii ale lui A5 şi S5 facelift. Modelul este aşteptat să debuteze în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Viitorul lui Audi Quattro Concept va fi decis în această vară

Cei de la Audi sunt pe care să ia o decizie finală în privinţa versiunii de serie a lui Quattro Concept. Modelul ar putea să debuteze în cea de-a doua parte a lui 2013.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Noul Audi Q3 a sosit în România

Importatorul Audi în ţara noastră a prezentat noul Audi Q3 în prezenţa dealerilor mărcii şi a unui public numeros. Preţul de pornire al noului SUV Audi este de 30.300 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 25 Martie 2011 | Economic

Audi a vândut cele mai multe maşini cu 4x4 din segmentul premium

Audi este constructorul premium care a reuşit să vândă cele mai multe modele echipate cu tracţiune integrală în 2010. nemţii au livrrat 437.792 de unităţi care aveau quattro.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, VW, video, Romania, Salon Auto, Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru