Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Audi construiește o clădire cu trei etaje pentru cele 33 de exponate ale standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt

Publicat Vineri, 28.08.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 2
Audi construiește o clădire cu trei etaje pentru cele 33 de exponate ale standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt - Poza 1
Audi a anunțat construcția unei clădiri cu trei etaje special pentru spațiul său expozițional de la Salonul Auto de la Frankfurt. Una dintre încăperi va fi dedicată sistemului quattro și va fi răcită la -21 grade Celsius.

Esential 700 de metri pătrați de suprafață acoperită cu LED-uri va avea clădirea dedicată mărcii Audi de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Audi va avea 33 de exponate la Salonul Auto de la Frankfurt. Constructorul german a decis să construiască o clădire cu trei etaje pentru a pune în valoare exponatele sale, pe care el va împărți în patru categorii. Astfel, va exista o zonă Audi Sport, o zonă dedicată sistemului quattro, o zonă în care sunt prezentate tehnologiile mărcii germane și un spațiu dedicate modelelor ultra, optimizate pentru un consum cât mai mic de carburant. Dintre toate spațiile viitorului complex temporar construit de Audi, reprezentanții mărcii germane au dat detalii despre o zonă specială dedicată sistemului quattro, care va avea o încăpere în care va fi păstrată la -21 de grade Celsius.

Spațiul dedicat tehnologiei din standul expozițional Audi de la Salonul Auto de la Frankfurt va avea un ecran holografic care va folosi un sistem de realitate augmentată pentru a prezenta informații în format digital despre tehnologiile cu care sunt echipate modelele expuse în complexul temporar de la Audi. Clădirea construită de Audi special pentru ediția 2015 a Salonului Auto de la Frankfurt are o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați acoperită cu LED-uri, iar cablajele necesare acestora depășesc 200 de kilometri.

Urmareste Automarket
Audi nu este la prima ispravă de acest gen, compania germană construind clădiri temporare și pentru edițiile 2011 și 2013 ale Salonului Auto de la Frankfurt.
La ultima ediție a celui mai important eveniment auto din Germania, Audi a avut peste 800.000 de vizitatori în clădirea sa dedicată și a primit mai multe premii pentru realizarea spațiului său expozițional. Ediția 2015 a Salonului Auto de la Frankfurt va fi derulată între 19 și 27 septembrie.

Via Audi


Comentarii (2)

  • poate daca ar investi la fel de multi bani in designul masinilor ca in aceste expozitii, nu ar mai arata toate modelele lor la fel.
    6 8
  • nu cred ca quattro functioneaza doar la temperaturi cu minus. De ce trebuie sa inghete oamenii la tine in stand???
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru