A8

Joi, 29 Februarie | Industrie

Audi A8 ar putea primi încă un facelift. Lansarea succesorului electric, amânată

Audi A8 ar putea primi în acest an încă un facelift. Decizia vine ca urmare a amânării lansării succesorului său electric.
Luni, 24 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Succesorul electric al lui Audi A8 va fi cel mai puternic model al mărcii

Potrivit celor mai noi informații, succesorul lui Audi A8, limuzina de lux a mărcii germane, va fi un model exclusiv electric. Alături de asta, viitorul A8 ar urma să fie cel mai puternic model al mărcii construit vreodată.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | Modele noi

Viitorul Audi A8 va fi electric. Design inspirat de conceptul Grandsphere

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Audi se pregătește să lanseze cea de-a cincea generație a modelului de lux A8. Noul model va fi oferit exclusiv cu un propulsor electric și va avea un design inspirat de conceptul Grandsphere.
Luni, 14 Februarie 2022 | Intern

Întârziere de 5 luni pentru Autostrada "Unirii", sectorul Târgu Neamț - Iași - Ungheni

Din cauza mai multor amânări în etapa de elaborare a Studiului de Fezabilitate, sectorul Târgu Neamț - Iași - Ungheni, parte a Autostrăzii "Unirii" A8, are deja o întârziere de 5 luni.
Marti, 02 Noiembrie 2021 | Modele noi

Audi prezintă noul A8 facelift: modificări estetice și, în premieră pe nava amiral, linie exterioară S Line

Nava amiral a constructorului din Ingolstadt a primit un binemeritat facelift. A8 propune acum câteva modificări estetice, atât la exterior cât și la interior, iar clienții pot opta, în premieră pe acest model, pentru linia exterioară S Line.
Joi, 03 Iunie 2021 | Intern

Guvernul vrea să construiască peste 400 de kilometri de autostradă până în 2026

Guvernul își propune să construiască 434 de kilometri de autostradă cu finanţare europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), termenul limită pentru finalizarea lucrărilor fiind august 2026.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Audi a lansat noul A8 L Security: versiunea blindată a limuzinei germane rezistă la gloanțe și explozii

Audi A8 L Security este versiunea blindată a vârfului de gamă din portofoliul producătorului german. Modelul a fost blindat conform certificării VR9 și poate rezista unor atacuri cu muniție de calibru 7.62 de 51 de milimetri.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Masini autonome

Audi renunță la introducerea sistemului autonom Traffic Jam Pilot pe A8: "Nu există încă legislație care să permită această tehnologie"

Audi a abandonat ideea de a introduce pe sedanul A8 sistemul autonom Traffic Jam Pilot, care ar fi permis mașinii să se conducă singură la viteze de până la 60 km/h fără supravegherea șoferului. Decizia a fost luată pentru că nu există legislație care să permită acest sistem.
Vineri, 24 Mai 2019 | Modele noi

Audi anunță noutăți majore în gamă: Q3 Sportback și alte 6 SUV-uri vor fi lansate în 2019, A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate

Audi va lansa în acest an Q3 Sportback, două versiuni sportive pentru Q8 și alte patru SUV-uri, în timp ce A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate din gamă și înlocuite cu modele electrice.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | O lume nebuna

Transformare inedită: Audi A8 devine break Allroad în mâinile carosierilor de la Castagna Milano

Nu vezi foarte des exemplare Audi A8 la hotelurile de lux sau la casele de vacanță din vârful munților. Din motive lesne de înțeles. Însă acest lucru ar putea să se schimbe odată cu prezentarea unei versiuni inedite a limuzinei germane.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Industrie

Audi a primit ordin să cheme în service 127.000 de mașini: nemții au fost prinși că au folosit un soft de manipulare a emisiilor pe modelele A4, A5, A6, A7, A8, Q5 și Q7

Audi va trebui să cheme în service un număr de 127.000 de mașini, după ce autoritățile germane au descoperit că mai multe modele ale constructorului au folosit un soft de păcălire a emisiilor de oxid de azot.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Modele noi

Modificări minore: Audi a pregătit un pachet exterior pentru noua generație A8

Audi a pregăti un pachet de exterior pentru noul A8. În plus, constructorul german oferă și un set de scaune sport pentru nava-amiral.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 08 Iulie 2017 | Modele noi

Pe ultima sută de metri: filozofia de design din spatele lui Audi A8, explicată în cel mai recent teaser video

Mai sunt doar câteva zile până la debutul noii generații Audi A8, iar oficialii nemți încă mai oferă teasere. De această dată, din clipul pregătit de germani aflăm o mică parte din filozofia de design a viitoarei nave-amiral.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Modele noi

Poți să atingi, dar nu poți să privești: filozofia Audi și isteria imaginilor teaser cu viitoarea generație A8

Audi a invitat o serie de bloggeri germani să cunoască noua generație A8. Aceștia au putut să pipăie nava-amiral, dar nu au putut s-o vadă.
Marti, 02 Iunie 2015 | Tehnologie

Volkswagen dezvoltă un motor W12 Turbo cu injecţie directă pentru viitoarele A8, Phaeton şi pentru SUV-ul Bentley Bentayga

Noua generaţie a motorului W12 dezvoltat de Grupul Volkswagen se anunţă un propulsor foarte interesant care promite consum cu 30% mai mic decât cel al actualelor propulsoare echivalente. Debutul său va avea loc în 2016.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Bentley dezvăluie parţial interiorul primului său SUV într-un teaser

Englezii de la Bentley au publicat pe canalul oficial de Youtube al mărcii un teaser cu interiorul noului Bentayga, primul SUV al companiei. Remarcăm butonul de pornire cu ecran tactil, o premieră în industrie.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Modele noi

Audi A8 va primi o versiune hibridă diesel-electric în 2015

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului tehnic de la Audi, a confirmat faptul că A8 va primi o versiune hibridă diesel-electric, care va include noul motor diesel V6 de 3.0 litri.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Modele noi

Dunlop introduce în producţia de serie anvelopele cu spumă interioară pentru reducerea zgomotului

Dunlop a anunţat introducerea în producţia de serie a anvelopelor cu tehnologia Noise Shield, care reduce zgomotul pneurilor perceput la interior cu 4 dBA. Noile anvelope vor fi echipare de fabrică pentru Audi RS6, RS7 şi A8.
Miercuri, 21 August 2013 | FRANKFURT 2013

Audi A8 facelift, restilizare discretă pentru nava amiral a nemţilor

Audi A8 vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu o restilizare discretă. Modelul are motoare mai puternice şi mai economice, alături de tehnologie LED pentru blocurile optice.
Duminica, 16 Decembrie 2012 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să mărească gama de modele cu propulsie hibridă

Începând cu 2013, Grupul Volkswagen va mări gama de modele cu propulsie hibridă. Primele lansate vor fi versiunile plug-in hybrid pentru Porsche Panamera S și Porsche 918 Spyder.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru