Audi Quattro

Luni, 26 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Cum functioneaza tractiunea integrala Audi Quattro

Audi cauta sa isi apropie publicul cu un film care explica in amanunt principiul si modul de functionare al celebrului sistem de tractiune integrala Quattro.
Joi, 11 Martie 2010 | Video

VIDEO: Pilotul DTM Mattias Ekstrom testeaza noul R8 V10 Spyder

Pilotul Mattias Ekstrom a testat noul Audi R8 V10 Spyder intr-o parcare inchisa pentru prezentarea calitatilor dinamice si manevrabilitatii de care da dovada roadsterul din Ingolstadt.
Marti, 09 Martie 2010 | Video

VIDEO: Noul Audi RS5 alearga alaturi de stramosul Quattro

Audi a lansat un nou spot de promovare a modelului de performanta RS5, dezvaluit la Geneva. Coupe-ul alearga alaturi de stramosul sau Quattro, lansat in urma cu 20 de ani tot in cadrul salonului elvetian.
Vineri, 05 Martie 2010 | Video

VIDEO: Audi ne prezinta noul sistem quattro al lui RS5

Sistemul de tractiune integrala quattro al celor de la Audi are deja o traditie de 30 de ani, iar ultima generatie a acestui sistem a fost montata pe RS5. Iata cum functioneaza!
Vineri, 12 Februarie 2010 | General

Audi sarbatoreste anul acesta 30 de ani de quattro

Audi va sarbatori 30 de ani de la introducerea sistemului de tractiune integrala quattro cu o serie de evenimente, care se vor desfasura pe tot parcursul anului.
Miercuri, 28 Octombrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Audi testeaza noul A8 la Nurburgring

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion cu noul Audi A8. Inginerii germani au fost surprinsi in timpul testelor de viteza de la Nurburgring.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Legendarul Audi Quattro in duel cu noul TT-RS

Jurnalistii de la Autocar au publicat un nou comparativ memorabil. De aceasta data, britanicii au pus fata in fata legendarul Audi Quattro si noul roadster de performanta, TT-RS.

Tag-uri similare

Audi, video, Nurburgring, fotospion, test, R8, Audi R8, TDI, Audi A8, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru