EXCLUSIV: Audi testeaza noul A8 la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.10.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion cu noul Audi A8. Inginerii germani au fost surprinsi in timpul testelor de viteza de la Nurburgring.

Fotografii de la Carpix au surprins inginerii Audi in timpul testelor de viteza de la Nurburgring. Modelul este la fel de camuflat ca in primele fotografii spion cu acesta, dar testele la care a fost supus de aceasta data sunt diferite. In prima faza, Audi a testat noul A8 in conditii de temperaturi extrem de ridicate, iar acum producatorul din Ingolstadt testeaza capacitatile dinamice ale noii sale limuzine de lux pe circuitul Nurburgring.

Dupa cum stiti, Audi va aplica o politica de downsizing asupra intregii game, iar modelul A8 nu va face exceptie. Desi va exista o versiune ecologica a acestui model, echipata cu un motor TDI de 2.0 litri care va dezvolta in jur de 200 CP, Audi nu renunta la motorizarile cu sase, opt si chiar 12 cilindri pentru modelul A8. Varful gamei A8 va fi echipat cu un motor V12 de 6.5 litri, care va utiliza tehnologia FSI.

Motoarele de cilindree mica din dotarea lui A8, precum este unitatea TDI de 2.0 litri, vor fi disponibile doar in versiunea cu tractiune fata. Specialistii in marketing estimeaza ca doar 10% dintre clientii acestui model vor alege un A8 cu un motor mic si cu tractiune fata.

Noul Audi A8 este asteptat sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2010, iar lansarea pe piata este asteptata pentru sfarsitul anului viitor.

 

Comentarii (2)

  • ARATA INTERESANT
    da ma face sa ma gandesc............renunta audi la grila trapezoidalaca asa se vede ...........???????
    1 1
  • BMW
    A8-ul avea o grila fatza parca era la Veyron grila usei de la soba .
    trebuia sa-i faca tot botul grila si se primea KATOK
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru