Audi Quattro

Miercuri, 28 Martie 2012 | General

Walter Rohrl se întoarce la Pikes Peak cu Audi Sport Quattro S1

Legendarul Walter Rohrl se întoarce la traseul de la Pikes Peak la 25 de ani de la celebrul său record, tot cu un Audi Sport Quattro S1. De data aceasta, "Cursa Norilor" se desfăşoară doar pe asfalt, iar Rohrl va face o tură demonstrativă.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Video

4xVIDEO: Povestea lui Moby Dick inspiră reclamele pentru Audi quattro

Audi a gândit o nouă campanie inteligentă şi amuzantă pentru sistemul său de tracţiune integrală, quattro. Potrivit germanilor, cele 4 reclame s-au inspirat din povestea bătrânului Achab, marinarul urmărit obsesiv de existenţa lui Moby Dick.
Marti, 06 Decembrie 2011 | Feature

FEATURE: 10 maşini germane de legendă

Industria germană de automobile este considerată cea mai bună din lume. Maşini bune, performante şi fiabile. Dar de multe ori lipsite de emoţie. Iata zece maşini care vor să contrazică acest lucru.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Viitorul lui Audi Quattro Concept va fi decis în această vară

Cei de la Audi sunt pe care să ia o decizie finală în privinţa versiunii de serie a lui Quattro Concept. Modelul ar putea să debuteze în cea de-a doua parte a lui 2013.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Noul Audi Q3 a sosit în România

Importatorul Audi în ţara noastră a prezentat noul Audi Q3 în prezenţa dealerilor mărcii şi a unui public numeros. Preţul de pornire al noului SUV Audi este de 30.300 de euro cu TVA inclus.
Luni, 04 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Audi Quattro se îndreaptă spre producţia de serie în 2013

Audi plănuieşte lansarea în versiune de serie foarte limitată a conceptului Quattro, expus anul trecut la Salonul de la Paris. Modelul de serie va cântări cu 225 de kilograme mai puţin decât Audi R8.
Marti, 29 Martie 2011 | Tehnologie

Audi: tracţiunea integrală quattro va avea două motoare electrice

Audi lucrează în prezent la o nouă generaţie a sistemului de tracţiune integrală quattro. Nemţii vor să acţioneze ambele axe cu ajutorul unor motoare electrice.
Vineri, 25 Martie 2011 | Economic

Audi a vândut cele mai multe maşini cu 4x4 din segmentul premium

Audi este constructorul premium care a reuşit să vândă cele mai multe modele echipate cu tracţiune integrală în 2010. nemţii au livrrat 437.792 de unităţi care aveau quattro.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini şi detalii ale noului Audi A1 quattro

Audi a publicat astăzi primele imagini ale viitorului A1 quattro. Modelul proaspăt sosit în gama constructorului german primeşte tracţiune integrală şi îşi completează astfel lista de opţionale.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Modele noi

Audi A1 primeşte tracţiunea integrală quattro

Audi a anunţat introducerea tracţiunii integrale quattro şi pe modelul A1. Mezinul se bucură de acelaşi sistem Haldex regăsit pe fraţii A3 şi TT.
Marti, 21 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Americanii testează conceptul Audi Quattro

Jurnaliştii publicaţiei americane MotorTrend au avut ocazia de a testa pentru scurt timp conceptul Audi Quattro, expus în premieră mondială în toamna acestui an la Salonul de la Paris.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | General

Designerul lui Audi Sport Quattro îşi cataloghează creaţia ca fiind "urâtă"

Designerul celebrului Audi Sport Quattro din 1984 a declarat că modelul este "urât". Modelul a fost fabricat în doar 200 de exemplare, care aveau scopul de a asigura omologarea versiunii de raliu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Audi confirmă: Quattro ar putea să fie produs!

Atât şeful Concernului Volkswagen, cât şi şeful Audi au confirmat faptul că vor o versiune de producţie a lui Quattro. Singura problemă? Cei doi nu s-au înţeles încă la destinaţia modelului.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: BMW dovedeşte că xDrive îi este superior lui quattro

În cadrul lansării noului X3, BMW a vrut să arate celor prezenţi supremaţia sistemului său de tracţiune integrală xDrive în faţa eternului rival Audi quattro.
Vineri, 08 Octombrie 2010 | Concepte

Audi va produce în serie conceptul Quattro

Audi Quattro Concept, prototipul prezentat de Audi la Paris, va fi produs într-o serie limitată. Fiecare exemplar urmează să coste în jur de 100.000 de euro.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Audi Quattro Concept - tribut adus istoriei mărcii germane

Audi va prezenta la Salonul de la Paris conceptul Quattro. Este vorba de un prototip care celebrează 30 de ani de la intrarea Audi în raliuri.
Luni, 20 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: O nouă reclamă ingenioasă Audi pentru sistemul quattro

Audi oferă încă o dată o lecţie de promovare rivalilor săi. Cea mai nouă campanie a avut loc în Toronto şi a pus la încercare forţa publicului din zonă.
Miercuri, 11 August 2010 | Autoipoteze

Viitorul Audi A1 allroad ar putea fi de fapt noul Q1

Existenţa unei versiuni allroad pentru Audi A1 este aproape sigură. Constructorul german ar putea alege însă ca aceasta să fie prezentată publicului ca un model complet nou: Q1.
Marti, 03 August 2010 | Video

VIDEO: Istoria celor 30 de ani de Audi Quattro

Audi a publicat un scurt documentar despre naşterea şi evoluţia sistemului quattro, cu ocazia celor 30 de ani pe care îi împlineşte sistemul de tracţiune integrală.
Joi, 01 Iulie 2010 | Autoipoteze

Familia Audi Allroad se măreşte: A1 se alătură în 2013

Audi pregăteşte o variantă A1 Allroad a actualului subcompact premium. Dacă va primi undă verde, modelul german va sosi pe străzi în 2013.

Tag-uri similare

Audi, video, Nurburgring, fotospion, test, R8, Audi R8, TDI, Audi A8, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru