VIDEO: Audi ne prezinta noul sistem quattro al lui RS5

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.03.2010
Sistemul de tractiune integrala quattro al celor de la Audi are deja o traditie de 30 de ani, iar ultima generatie a acestui sistem a fost montata pe RS5. Iata cum functioneaza!

Comentarii (93)

  • BMW
    85% / 15% ???
    Reclama suna bine, marketing-ul la Audi e facut ca la carte , muzica parea de calitate , dar in pacatte quattro nu e mai bun ca noul xDrive.

    xDrive imparte puterea pana la 100% / 0% si de la 0% - 100%
    poate face ca fiecare punte sa fie independenta si cu destributia puterii pana la 50% din puterea motorul pe roata, ceea ce audi nu poate din moment ce imparte 85% din putere pe punte.
    16 29
  • Ce mie Duster
    ce mie Quattro
    Probabil romanul cu skoda octavia, seat ibiza, vw o sa fie impresionat de marketingul audi, agresiv de altfel ca de fiecare data, pe ideea daca masini mai bune ca bmw nu stim sa facem macar sa avem marketing agresiv insa sistemul acesta quattro nu va mai ajunge niciodata no.1 in lume pentru ca exista subaru si xdrive.

    Eu am mai explicat si cu alte ocazii ca sistemul quattro este unul de toata jena, cu distributia maselor in mare parte 85:15 si ca este un sistem care accentueaza subvirarea modelelor audi care au motoarele amplasate cat mai aproape de radiator si distributia maselor mai proasta ca la o kia sau un logan dar toti copii aberau si spuneau ca e 50:50.

    Quattro a fost un sistem tare la inceput, si a facut legea in competiitle sportive deoarece era singura masina cu sistem 4x4 din competitie....cand a aparut lancia si-au luat-o rau pe coaja....asa cum s-a intamplat si la le mans, ei erau singurii cu tehnologie diesel, a venit peugeot cu hdi si a castigat la 7 ture diferenta fata de audi.

    Si sa numai spun ca pe circuite orice audi din aceiasi clasa cu bmw si cu aceiasi putere si-o fura rau de la un bmw m. (exemplu cel mai bun, m3 sedan vs rs4, amandoua 420 cp si diferente uriase pe circuite, datorita sistemului ala smecher quattro care subvireaza in draci).

    Si pentru cei care o sa vina sa spuna ca Audi are istorie cu acest sistem, va spun ca BMW avea un sistem 4x4 inca din anul 1937, si anume BMW 325i 4x4 cu 3 diferentiale.

    Acum e normal ca toti posesorii de VW, SKODA, SEAT TDI o sa dea - de oftica la comentariile care expun realitate, dar asta e adevarul, Audi e la coada vacii, Subaru no1, si BMW clar peste orice Audi.

    Bafta.
    13 32
  • @bmw-m
    si daca bmw poate impartii puterea de pana la 100% / 0% fata si 100% / 0% spate atunci care mai e rostul x-driveului?
    in situatii extreme la bmw ai ori tractiune fata, ori tractiune spate, nu 4x4, cel putin asta am inteles eu, pe cand 85, 15% de la audi mi se pare logic, deoarece e tot timpul 4x4, si tot timpul o sa iti fie mai de folos 4 roti care trag din rasputeri, decat 2.
    28 11
  • @ce mie duster
    trebuie sa-ti amintesti o chestie: din cauza audiului, bmw, subaru si multe alte masini au sistem 4x4
    14 10
  • @ce mie duster
    trebuie sa intelegi ca BMW si Mercedes au fost printre primele marci care au avut 4x4 inca din anul 1937, deci datorita lor Audi si alte marci au astazi 4x4. Acum cauta din ce an are Audi 4x4 sa vezi diferenta intre Mercedes/BMW si Audi.
    14 11
  • @ ce mie Duster
    pe ce avea bmw sistem 4x4 in 1937?...pe avioane?...
    si tu vrei sa zici ca toate emisiunile care prezentau istoria sistemelor 4x4 au mintit asai?
    stai daca bine imi aduc aminte, audi a fost prima masina cu tractiune pe spate din lume...fi serios
    7 10
  • BMW
    la BMW nu e permanent 100% / 0 si invers.
    Dar puterea poate varia de la 0 spre 100 si de la 100 spre zero in rest puterea este destribuita ca la Audi 40% / 60%.
    Asta e diferenta ca BMW a reusit sa poate destribuie puterea pe punti pana la 100% dar audi pana la 85%.
    Si aici BMW-ul face diferenta.
    Nu degeaba xDrive a fost considerat de multe reviste inclusiv ca fiind primul sistem 4x4 din lume care vine in ajutorul soferului inainte ca soferul sa simta ca masina e pe cale sa subvireze .
    13 18
  • @ @ce mie duster
    pentru fanaticul Audi posesor de a4 1.9 tdi cu tehnologie pompe-duse (deh e premium, bmw avea common-rail din 98, audi din 2005) interior inghesuit si sasiu de passat.

    http://www.4x4abc.com/bmw/index.html

    Bafta.
    9 16
  • xDrive
    cui ii este lene sa intre in link-ul dat de mine de mai sus ii pot reda ce scrie pe , ca sa nu mai umblu pe toate sit-urile din lume.

    Să vă explic: xDrive nu împarte puterea 60/40, cum fac multe alte sisteme 4x4. Cei de la BMW au găsit o modalitate inteligentă de a trimite putere către ambele punţi după nevoi. Dacă maşina “simte” că este pe cale să dea peste o situaţie relativ periculoasă, sistemul xDrive începe să ia măsuri încă înainte ca şoferul să-şi dea seama. De fapt, cam asta se întîmplă pe dedesubtul BMW-urilor integrale.

    Pe lîngă faptul că te ţine în linie dreaptă, xDrive îţi este de folos şi pe viraje. Dacă sesizează faptul că maşina e pe cale să subvireze sau să supravireze, el poate “tăia” puterea de la fiecare roată în parte, ajutînd astfel şoferul să menţină stabilitatea automobilului. Şi, ca lovitură finală în orgoliul celor de la Audi, xDrive a fost primul sistem de tracţiune integrală din lume care a putut veni în sprijinul maşinii cu mult înainte ca şoferul să realizeze că se întîmplă sau este pe cale să se întîmple ceva. E ca şi cum ai avea în maşină cu tine un înger păzitor.
    13 17
  • Ferdinand Porsche a construit primul sistem 4x4 in 1900
    BMW 325 4x4 (1937) a fost construit in scoupuri militare, fiind comandat de armata germana . Primul sistem 4x4 din lume a fost construit de Ferdinand Porsche ( a fost ales in 1999 inginerul sec XX in industria auto ) in 1900, pe vremea cand lucra pentru constructorul austriac de camioane Jacob Lohner .
    17 3
  • @BMW-M
    @BMW-M

    auzi tu asa frustrat esti din copilarie? gata ti-am inteles ideea, ai orgasm cand vezi un bmw, bun am inteles da da-ne pace.

    aici se prezenta unul dintre cele mai bune sisteme 4x4 din istorie, nu e facuta nicio comparatie cu o alta masina..de ce tre sa te bagi tu cu benveu tau?

    si adu-ti aminte ca nu esti acasa jucandu-te formula 2005 pe calculator pe circuit, ca sa simti tu diferenta aia de 0,2 sec ce o are bmw in fata unui audi, esti in viata reala unde nu o sa sesizezi in viata vieti tale vreo diferenta,
    25 10
  • Motorul Audi V8 3.3 TDI din 1999 avea common-rail .
    18 8
  • si ce legatura are Ferdinand Porsche cu Audi si BMW? Nu imi spune ca esti atat de limitat incat vrei sa ajungi la ideea --- Porsche apartine de VAG (VW-Audi) de unde tragem concluzia ca Audi e peste BMW ca esti de tot rasul....Porsche pe vremea aia facea masini, Porsche nu apartine de grupul mizer numit VAG care strica toate marcile pe care pun mana (au pus volan de a8 pe un bentley...bentley care era o marca nobila si unicata, au stricat lamborghini, au facut o mie de facelifturi la porsche ca nici numai sti care e model nou, au pus motor diesel pe porsche etc.)

    Bmw si Mercedes au creat din anii 1937 sisteme 4x4, ulterior pana in 1970 cand a descoperit si Audi 4x4 au mai creat 23564563634634 de sisteme 4x4 pe 312456652463 de modele. Si chiar daca a fost ca scop militar, important e ca a fost! Ca aveau puterea si cunostintele necesare pentru a crea asa ceva!

    Nu ai cu cine, numai gica-contra....posesori analfabeti de tdiuri zgomotoase. Dacia e Dacie, Audi e Audi, BMW si MERCEDES sunt BMW si MERCEDES!
    10 16
  • @ BMW-M , se pare ca ori nu intelegi engleza , ori nu ai fost atent, la min 3.45 spune ca pana la 100 % poate fi transmis catre o singura axa......

    dar de.... tu ai BMW, si nu te uiti la amaratii astia cu audi...
    16 8
  • @ce mie duster
    bine, am vazut bmw-ul 325, dar pe vremea aceea mai erau inca masini cu sisteme 4x4, care erau foarte bune pentru off-road, dar pentru drumuri nu erau bune de nimic, nu zice nimeni ca audi a fost prima masina cu sistem 4x4.
    audi a fost prima masina cu un sistem 4x4 adaptat atat pentru off- road, cat si pentru drum asfaltat
    15 4
  • pt @@ ce mie duster
    am avut un a4 b7 1,9tdi . si mi s-a parut o masina foarte buna si destul de spatioasa. ai ceva impotriva?
    11 4
  • VW Kubelwagen
    Daca BMW 325 4x4 era asa de bun, de ce greul armatei germane in WW II a fost dus de VW Kubelwagen dezvoltat de Ferdinand Porsche ?
    16 6
  • prima masina cu sistem 4x4 a fost creata de Bramah Joseph Diplock nu de Ferdinand Porsche.
    5 14
  • @ @:))
    ma eu am vorbit cu Hitler si zicea ca BMW-ul urca muntii mai bine decat VW-ul ala (se scrie VW nu WW analfabet cu TDI ce esti) ...acum sa te cred pe tine sau pe Hitler?

    Amice aici vorbim de masini nu de VW. Ascunde-te.
    9 17
  • @ desteptul ce viseaza la un B
    WW II ( World War II)
    17 5
  • asdasdsa
    Audi a introdus Quattro in anul 1980 nu in anul 1970 si a facut istorie tocmai pentru ca era singura masina cu 4x4 din competitie in rest nu excela la nimic.
    8 16
  • Pt @@:))
    VW este marele favorit la "2010 World Car of the Year", dupa ce a castigat acest premiu si in 2009
    Ieri au fost anuntati finalistii "2010 World Car of the Year" si "2010 Performance Car of the Year ", finalisti fiind VW Polo, Toyota Prius si Mercedes E-Klasse ( WCOTY ) si Audi R8 V10, Ferrari California si Porsche 911 GT3 ( PCOTY ) . In 2009 castigatorii au fost VW Golf ( WCOTY ) si Nissan GT-R ( PCOTY ) . Castigatorii pe anul 2010 vor fi anuntati la salonul auto de la New York din aprilie, marele favorit la WCOTY fiind din nou VW . Mai multe detalii pe
    16 7
  • Not Sure
    100% -0% LA AUDI
    Nu sunt sigur dar parca zice in film ca poate transmite si 100% pe orcare axa atunci cand sistemul electronic de protectie este oprit sau ceva de genu.
    7 7
  • @asdasdsa si ai uitat sa specifici ca Audi Quattro tot si-a luat-o de cateva ori de la Lancia 037 care era 2wd, nu 4wd
    9 14
  • Multi nici macar nu s-au uitat cap - coada la filmu de prezentare.Asta e frumos la romanica toti sunt ingineri si stiu multe despre masini dar ei merg cel mult cu Logan
    17 6
  • pacat de audi
    au niste fani de toata jena.Aici avem un nou exemplu de ignoranta si gandire limitata.
    11 19
  • pe niciun site romanesc nu se mai poate da nicio stire despre Audi sau Mercedes...ca se gaseste un fan BMW care trece peste legile fizicii, si are impresia ca BMW-ul e cel mai bun...pe bune sunt toti niste "frustratzi"...
    13 9
  • @mowgli
    Fara suparare
    Dar mai citeste putin posturile lui BMW-M.... Ca sa nu mai amintim de altii gen tzenu, sau alex cainele. Nu cred ca ai dori sa fi bagat in aceiasi oala cu ei.
    13 8
  • diferenta de tehnologie este mare, cam de la cer la pamant deoarece...ce Audi face mecanic, BMW face electronic...asta e arta, sa faci mecanic ceva de genul asta si cu o asemenea eficienta...abia tin pasul folosind toate artificiile pamantului....
    13 8
  • @fara suparare
    Auzi ma voi habar nu aveti ce inseamna BMW .
    Strigati in gura mare Audi , Audi si iar audi.
    Ce vreti ma atata cu Audi , are vreun titlu Mondial la Best ENGINE ?
    Are vreo tehnologie recenta de gen VALVETRONIC, DUAL VANOS ?
    Are motor de 3.0 litri diesel de 306 hp si 600Nm ?
    Are vreun motor V10 de 5.0 ltri aspirat de 507 hp(dublu campion mondial motorul asta cu toate ca deja are 5 ani motorul) ?
    Audi are vreun motor diesel de 2.0litri de 204 hp si 400 Nm ?
    Audi are idee de repartitia masei pe punti 50%50 ma uit la toate modelele Audi si nici un model nu are masele 50%50.
    Are motor de de 3.0 litri benzina cu 400Nm disponibili de la 1200 rpm ?
    are DKG ca la BMW ?
    Are DIRECTIE exacta ca la BMW ?
    Audi vai de steaua lor cu Dieselul lor si cu toate motoarele lui Horch sau terminat deja , noroc de VAG GRUP ca le furnizeaza motoare TFSI ca de altfel cred ca veneau la BMW dupa motoare.
    10 18
  • ALEXTHEBULDOG,bine ma ca ti-ai dat un + : ))
    8 10
  • ALEXTHEBULDOG
    anonimilor
    Daca nu punea mana pe voi grupul VW,va zbateati si astazi in ANONIMAT si in mizeria care va caracterizeaza.
    8 12
  • @ alexthebuldog
    Cu fani ca voi BMW isi va inchide reprezentanta din Romania
    Luna viitoare se va acorda la New York premiul "2010 Performance Car of the Year ", cei trei finalisti fiind Audi R8 V10, Ferrari California si Porsche GT3 . Unde este BMW ? Ce a prezentat BMW la Geneva ? VW Group a prezentat Porsche 918 Spyder avand un motor ASPIRAT V8 de 3.4L si 500CP, puterea litrica fiind de 147CP/L !
    13 7
  • ALEXTHEBULDOG
    PT "concurenta"
    International Engine of the Year: BMW-47 Honda-23 VW-21includes 2 from audi Toyota-18 Mercedes-6 Mazda-4 GM-3 Porsche-3 woaaa Ferrari-2 Subaru-2 Alfa-1 Fiat-1 Number of times the following companies have received the award in its ELEVEN YEAR HISTORY.Si cu asta am incheiat ori ce discutie,Ce alte argumente mai vreti FRUSTRATILOR?
    8 13
  • @ alexthebuldog
    Ar fi bine sa fi pus si ceva istorie... Cand Auto Union atingeau pe Autobahn in anii 30 peste 400Km/h si cei de la Horch faceau cele mai luxoase masini din lume ( vezi ce preturi au azi masinile Auto Union si Horch ), BMW era mai mult cunoscut pentru motocicletele sale . Si sa nu uitam de Isetta ...
    12 8
  • ALEXTHEBULDOG
    @anonimule
    Iar ma faci sa rad.C-am atata a ramas din istoria voastra,in rest cifrele vorbesc.Si nu uita ca BMW-ULUI dupa razboi ia fost interzisa productia.Eu zic sa nu mai veniti cu argumente banale,pune pe hartie toate premiile delungul timpului si ai sa vezi ca la HAUDIII o sa va dea cu virgula.Eu zic sa nu faceti asta pt ca la cate premii are BMW o sa va incurcati si o sa uitati sirul
    7 12
  • @ alexthebuldog
    AUDI vs BMW
    Premiile nu tin de foame ! Banii da ! Cu bani se dezvolta noile tehnologii iar la acest capitol Audi este in fata BMW-ului in prezent . Citeste toate review-urile de afata cu noul A8 si vei vedea ca este net superior Seriei 7, desi a aparut la 1 an distanta . In 2009, la aprox acelasi numar de masini vandute ( BMW a avut un avans de 50,000 unitati ), profitul Audi a fost de 3 ori mai mare decat profitul BMW, anul acesta diferenta urmand a fi mai mare si din cauza ca Audi va detrona la vanzari BMW ( priveste vanzarile din ianuarie si februarie 2010 ) .
    12 7
  • ALEXTHEBULDOG
    @ PT AUTOMARKET
    Hai ma nu mai fiti niste mici comunisti si stergeti comentariile
    6 14
  • ALEXTHEBULDOG
    @ AUTOMARKET
    Never nu o sa detroneze AUDIIIII pe BMW poate doar in visele voastre
    7 14
  • ALEXTHEBULDOG
    haudiiiiiiiii
    Ok, veniti cu argumente viabile pt ca acestea pe care le spuneti voi sunt niste nimicuri precum AUDI.Venerati VW group pt ca va luat sub aripa lor,pt ca altfel ramaneati in aceasi mediocritate in care va zbateati.
    7 13
  • ALEXTHEBULDOG
    @
    Macar aveti bunul simt si nu va mai dati note singuri.Suntei cumva narcisisti?
    7 13
  • simplu si la obiect...
    si impartial pe deasupra! am un prieten care a trecut de pe A6 pe seria 5, iar ulterior de pe Q7 pe X5, generatii echivalente. l-am intrebat la un sprit care marca e mai buna... stiti ce mi-a raspuns??? nu si-ar mai lua audi decat daca nu si-ar permite bmw! . adica punct, pentru fanii audi care-s mai grei de cap asa de felul lor :)
    10 15
  • ALEXTHEBULDOG
    @BurningFlame
    Asta incerc si eu sa le explic,dar nu ai cu cine. Si eu am avut sansa si norocul de a-mi permite sa am mai multe masini am avut si merc si audi si hyundai si opel .....dar am ales BMW ce este asa greu sa pricepi ca nu se pot compara? Eu pot sa-mi dau parerea despre aceste masinute si pusti astia frustrati care nu au nici permis si nu au condus aceste masini.Si doar citesc din reviste si pe net
    6 13
  • ALEXTHEBULDOG
    @
    Am vrut sa spun,ca eu pot sa-mi dau cu parerea despre aceste masini si nu pusti astia frustrati care nu au nici permis si nu au condus aceste masini.Si doar citesc din reviste si pe net
    6 13
  • Mercedes si altele
    am ajuns sa comparam audi cu bmw si mercedes, da-o dracu de treaba in ce tara traim.....

    si cea mai tare faza a zilei, cica audi a8 e peste seria 7....

    ba tu esti sanatos? audi-ul ala e o conceptie de acum 6 ani numai ca are leduri, acelasi interior, acelasi exterior, tu chiar crezi ce vorbesti?

    toti posesorii de audi-vw-skoda-seat isi dau cu parerea despre bmw, despre hdi si peugeot, despre honda, despre toyota....ba cumparati-va ma masini silentioase care nu consuma ulei in primul rand porma putem sta si de vorba, auzi vine bade ion cu audi a4 tdi care consuma ulei sa ne vorbeasca despre masini.
    8 15
  • Oricum sistemele astea quattro,x-drive, si alte aberatii sunt pistol cu apa fata de SH-AWD de la Honda care stie sa imparta cuplul la fiecare roata in parte nu doar intre puntile fata spate cum este la restul asa ca mai au de invatat Haudi.
    Sau se lauda si cu sistemul asta cum au facut cu distributia variabila anul trecut si Honda o foloseste cu succes de 11 ani, asa ca asta este Haudi.
    7 12
  • ALEXTHEBULDOG
    HAUDIIIIIIIIIIII
    Hai va pupa tata.Am plecat sa fac un gratar,dar sa vad cum misc gratarul prin zapada, dar am uitat sa va spun acest gratar are cel mai bun sistem integral adica QATTRO, ha ha ha ha Haudiii qattro sucks
    7 12
  • @mowgli
    Sper ca te-ai convins
    Ultimele comentarii vad ca au venit sa confirme ce am spus. Acum chiar vrei sa fi bagat in aceiasi oala cu ei? Eu zic ca nu....
    11 7
  • @alexthebuldog
    ai condus vreodata un quattro? sau macar un audi?
    14 5
  • @bbb
    Iti dai seama....se vorbeste pe la toate colturile de sistemul 4x4 de la honda
    13 6
  • @ alexthebuldog
    AUDI vs BMW
    Prin tot ce a facut in ultimii ani, BMW nu a facut altceva decat sa le dea dreptate celor de la Audi si Mercedes . Nu cu mult timp in urma declarau sus si tare ca BMW nu va construi sedanuri 4x4, nu va construi motoare turbo pentru ca nu sunt rafinate,etc . Ce a facut BMW intre timp ? A facut sedanuri 4x4 iar in viitorul apropiat toate motoarele pe benzina BMW vor fi turbo . Noul M5 pentru a face fata concurentei RS6 si XF-R ( in auto-motor-und-sport.de Jaguar XF-R a maturat pe jos cu actualul M5 ), a renuntat la motorul aspirat in favoarea unui motor turbo V8 . Cititi editiile germane ale AMS si Auto Bild si ve-ti vedea ca Audi castiga majoritatea comparativelor cu BMW si Mercedes . Iar jurnalistii auto germani au in spate echipamente de sute de mii de euro si nu fac testele dupa ureche .
    14 8
  • p-george
    NU VA MAI SUPORT
    FANI BMW NU VA MAI SUPORT! SE VORBEA DE AUDI AICI! incepeti voi din pimul post cu " da dar bemve are..." Sunteti niste aplaudaci. 1 la mana ca zice si in film ca fara sistemele elecronice poate da 100% pe oricare punte. 2 la mana degeaba poate asta pt ca pt asta iti iei tractiunea integrala.
    3 LA MANA CAT DE IDIOT TREBUIE SA FII SA ZICI CA BMW E MULT PESTE AUDI CAND SUNT COMPETITUORI DIRECTI LA APROAPE TOATE CLASELE

    4. Va bagati ca musca n lapte cu tractiunea asta ca era vorba de RS5 COMPETITORUL LUI M3 ( CARE NU ARE INTEGRALA )

    Acum ii las pe toti drifterii care nu au bani de cauciucuri de iarna sa inceapa sa mi explice cat de FUN este bemve..de parca merg doar in drift toaaata ziulica...

    SERIOS, NU ISI LAUDA BMW MARFA CAT O PUPATI VOI IN ...
    17 10
  • @anonim
    poti sa ma bagi in oala cu cine vrei.suntem toti oameni deci suntem in aceeasi oala.

    daca tot tu ai postat mai sus aberatiile (cu toata stima dar asta sunt) te inseli.Cand a zis bmw ca nu face sedan-uri integrale? in '50 poate.Ca ei aveau disponibila integrala la scurt timp dupa audi adica prin '80.Bmw nu vrea turbo? corect, nu a vrut turbo pentru ca competitia nu o cerea.Nu vrea nici acuma, dar daca asta e viitorul nu poti ramane de caruta.Astfel, tu inca ai trai intr-o casa de chirpici nu? Ieftina, fiabila, usor de intretinut, da, dar trebuie sa tii pasu cu lumea moderna.Ii elementar.Nu uita ca bmw avea turbo pe motoarele lor pe vremea cand altii inca nu stiau ce masini si cui sa vanda.Prin '70 masini echipate cu turbosuflante strangeau cupe peste cupe pe rafturile bmw si au fost unii din pinonierii motoarelor turbo.
    9 14
  • BMW
    Asa ca nu va mai uitati la VANZARI in ianuarie, ca SERIA 5E60 in ianuarie si FEBRUARIE Nu s-a vandut asa de bine deoarece oamenii asteapta BMW Seria 5 F10 clar ca nu o sa fie cerere asa mare la E60 in primele 2 luni cand din luna martie 2010 e disponibil noul BMW SERIA 5F10.
    Acum vor creste Vanzarile si in lunile urmatoare , BMW va redeveni primul , deoarece LUMEa iubeste BMW , unde e BMW apar cate 100 -200 de mesaje pe automarket , lumea este interesata de marca aceasta insemna ca este interes , BMW reprezinta ceva , ca nici o tema de pe acest FORUM nu e asa de bine dezbatuta ca Tema BMW in orice rubrica la orice ora.
    Sunt multe lucruri care fac diferenta dintre BMW si alte masini cu exceptia luxului din S-class si masinele Super LUx (Maybach ,Rolls Roys etc)..
    Asa ca RAPORTUL VOLAN, CUTIE , DIRECTIE , MOTOR,PUNTE fatza si PUNTE spate , mai bine ca BMW nu raspunde nici o masina la cerintele SOFERULUI si cu asta BASTA sunt sigur de ceea ce spun.
    8 13
  • ALEXTHEBULDOG
    @
    Anonimule citeste comentariile mele de mai sus sa vezi ca am avut si condus multe masini,printre care si HAUDIIII si am ramas la bmw de peste 10 ani.Acum sa va explic:la sfarsitul anilor 1970 ,supraalimentarea prin turbina s-a extins si in randul automobilelor de serie,MODA lansata de BMW fiind urmata de Porsche si Saab,deci cine a avut primul motor turbo in europa? BMW, mai documentativa.Daca aveti nelamuriri ma puteti intreba,
    9 13
  • ALEXTHEBULDOG
    HAUDIIIIIIIIIIII
    Si acum astep intrebarile
    7 11
  • @ alexthebuldog
    Cum a fost posibil ca 2 ani la rand prea puternicul BMW sa ia bataie in WTCC de la umilul Seat TDI ?
    14 9
  • ALEXTHEBULDOG
    @NONAME
    Se mai intampala,asta este nu castigi mereu.Dar la cate titluri are BMW nu o sa-mi fac prea mari griji.Nu-mi place cand pierde dar asta este si cei mari mai pierd
    8 14
  • ALEXTHEBULDOG
    @ANONIMU
    Sunt prea mici pierderile sa-mi fac griji
    8 13
  • ALEXTHEBULDOG
    @AUTOMARKET
    Mai mai mai ce rapiditate aveti in voi pt a da voturi negative
    8 13
  • ALEXTHEBULDOG
    @PT AUTOMARKET
    Cum faceti? parca va si vad,stati geana si cum apare un comentariu gata va imbulziti toti la negative,va strigati unul pe celalalt,sebastiane jane gogule chemati si vecini sa dea vot negativ.ha ha ha
    8 12
  • @noname
    Reglementari mult mai permisive pentru diesel, la fel ca si la LeMans.Asa se explica.

    @automarket. fara suparare acuma baieti, dar mie mi se sterg comentarii care contin "fuck" cu toate acestea, la sectiunea raspunsuri vedem intrebari de genul "cati sunt castravetii in piata?" "care detergent e mai bun?" "azi am citit horoscopul, sa am incredere?" si utilizatorul castravete cu ZVASTICA LA AVATAR!!!! cat sa mai toleram asa ceva domnilor? unii au intentii bune si vor sa-i ajute pe cei cu probleme mecanice la automobile nu masini de spalat.Ca in Romania, da domnule sa se aplice legea, dar pentru toti!!!!
    7 12
  • ALEXTHEBULDOG
    @@@@@
    Haide ca ma duc sa-mi fac siesta,am mancat un gratar astazi ca in filme.vb si maine.Ganditiva ce sa ma intrebati maine si va raspund cu placere.
    8 12
  • @alex
    da ma alex da mi ciuda ca is lenesi ma.ca au argumente cu ce sa vina.Dar habar nu au si nici sa caute nu-s interesati.Ca si audi are istorie si are cu ce se fauda.Dar ei stiu una si buna, Quattro, Lemans si mai era ceva.Atat? asta inseamna audi? Acuma sa va invat eu istoria audi? nu aveti argumente, numa dati din gura, asa faceti si in trafic in spatele norilor de fum.Si imi este ciuda ca pui un comentariu care e adevarat, cum e cel cu turbo sau celalalt cu cenzura si primesti frate rating negativ, de parca noi inventam istoria, bmw nu a folosit si nu foloseste turbo si cenzura pe automarket nu exista.Intelegi? da, dar negativ cand omul greseste, insulta, nu cunoaste, dar cand spui adevaruri? auzi si la ala "vrei sa te bag in aceeasi oala cu alex?"
    ma baiatule tu ma crezi ca eu acuma nu dorm la noapte ca tu ma compari cu alex? mi-ai distrus viata!!! INSENSIBILULE!!!!
    8 13
  • alexthebuldog
    @automarket
    Adevarul doare stiu.Inca o dovada de lipsa de profesionalism din parte voastra
    8 11
  • Hihihi
    Suferinta nu gluma
    Wow. Am intrat sa citesc si eu sa citesc o stire despre RS5 si nu stiu cum se face ca am dat peste 50 de comentarii date de fanii BMW, dintre care cam 10 consecutive ale aceluias user. Chiar nu ii inteleg ce-i deranjeaza de se lupta asa de rau cu morile de vant.
    Si pt cainele cu multe posturi: baiete, mai usor cu F5-ul ala ca o sa crape tastatura, doar doar te-o baga si pe tine cineva in seama. Eu zic mai bine sa iesi si tu in oras sa te bagi in seama cu lumea reala, cu niste fete, e mai placut, sincer :)
    14 8
  • alexthebuldog
    @mowgli
    A fost tare asta cu bagatul in aceeasi oala cu mine.M-am spart de ras.Inainte eu ma aprindeam repede si luam foc,dar acum nu mai iau pt ca nu am cu cine.Le pot scrie despre BMW 1 luna daca vor.Si istoria lor este mai slaba ca,a BMW-ULUI.Fie ca vor fie ca nu
    8 13
  • alexthebuldog
    @dragaHihihi
    Pisi nu-mi purta tu de grija,daca ma fortam aveam copil cat tine de mare.Vino cu argumente aici nu vb de fetite,daca vrei vb si de ele
    8 13
  • @mowgli
    Da si mie mi-au editat niste posturi. Astea de pe automarket o sa mearga pe Dacii si Audi.
    Ca daca pun cuvant la Munchen sau la Stuttgart nu le mai dau masini sa faca teste si sa dea note de 85 de puncte la BMW seria 5 GT , RUSINE AUTOMARKET...
    AUdi va da bani pentru sustinere ?
    BMW a fost BMW chiar daca toti il vor ingropa are MOTOR BUN sa iasa din orice GREUTATE.
    8 15
  • Hihihi
    @alexbuldogu
    Hai ca iti dau o replica asa rapida, pe fuga.
    Chiar eram curios sa vad daca mai scrii inca 5 comentarii, ai 2 sa probabil ca o sa mai adaugi. Cred ca nu te-ai fortat pentru ca nu prea ai avut cu cine. Vad in comentariile tale prea multa frustrare. Argumente pentru ce vrei sa-ti dau? Eu nu intru in discutii OTViste din astea cu personaje ca tine (carora in ciuda afirmatiilor nu le dau peste 20 de ani). Eu intru pt informare. Am comentat pt ca am vazut ca la s-a deraiat cam mult de la subiect. Noapte buna
    14 7
  • alexthebuldog
    @Hihihi
    La mine frustrareeeeee? Cred ca te duci sa te uiti la OTV,fratelo pt cultura ta generala am 34.Care sunt discutiile OTVISTE? Daca vrei sa te informezi intreaba nu este o rusine.Sau vino cu argumente solide eu pot da 1000 de argumente despre BMW.Pt mine aici la AUTOMARKET este o joaca ma recreez un pic cu frustrati.Noapte buna si vizionare placuta la ACASA TV sau OTV
    7 14
  • 4X4
    Pentru ca mai am si alte activitati inafara de statul de pe calculator ca sa spun prostii pe Automarket si sa joc NFS am sa comentez stirea asta cu intarziere. Mare pacat, mai ales ca as fi vrut sa auda si capetele seci ce am de spus. AUDI ARE CEL MAI PERFORMANT SISTEM 4X4. PUNCT. Ceea ce spune BMW este teoretic si realizat electronic, in cazul de fata discutam mecanic, adica "hard way". Si pe aplaudaci, le recomand sa citeasca ultimul numar Auto Motor si Sport, in care intr-un master test cu diferite modele echipate cu sisteme 4x4 (da este si BMW) sistemul quattro este de departe cel mai bun. Testele spun totul si Audi le castiga. Ceea ce spuneti voi este apa de ploaie.

    P.S.: Si pt "sceptici", in ultimul nr, AutoBild se poate vedea cum A8 surclaseazeaza S7 si S-Classe. Curios este faptul ca desi A8 si Seria 7 sunt la egalitate in clasamentul final (ambele cu locul 1 si S-ul pe 3), BMW o face datorita faptului ca este mai ieftin cu aproape 10.000E, iar Audi datorita tehnologiei. O MARE diferenta.
    12 7
  • andr3i
    anti BMW
    LESINATILOR care sunteti voi fani bmw mars de aici, in special pentru alexthebuldog, bmw-m si mowgli k numai prostii spuneti.

    voi sunteti niste lesinati de prima mana si va dati cu parerea de toate masinile in cazul in care voi nu veti nici carucioare de butelii...
    marssssssssss........ cateilor......
    12 7
  • prostia omeneasca...
    andr3i, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doamne tulai ce dobitoc sinistru :) cat despre C-G-C, de unde vii tu cu vrajeala asta prietene, eu vin obosit! prostu vrea hard ca acu 100 de ani, nu pricepe ca electronica e totul in ziua de azi... daca nu era bill gates sa-ti dea calculator fraiere, bateai si acum hard la abac... hai, mars si tu la ghebe!
    9 14
  • Numai gura e de voi romanasi imputiti.
    Mergeti naibii la munca si lasati prostiile de quattro si alte aberatii.
    Diferenta live ATC vs Quattro vs SH-AWD
    http://www.youtube.com/watch?v=FJZxVefta68
    Mai comentati acum mai mecanicilor. (atentie la gradul de inclinare al pantei la Lexus, Haudi vs Honda.
    4 13
  • Are you japanese ? P.S. Honda nu au fost in stare sa faca un V8 de serie ! Yamaha a reusit si inca unul de exceptie !
    13 6
  • Ca de obicei gura mare intrece capacitatea de gandire.
    5 12
  • @noname
    honda nu a facut un v8? Serios? La gunoi cu honda!!! honda e un rahat daca nu are un v8.Pai tu asa vorbesti de parca v8-ul e apogeul ingineriei in motoarele cu combustie interna.Ce relevanta are ca nu au un v8? Si pentru asta primesti 5 rating-uri pozitive? Credeam ca numa cei anti-bmw sunt incoronati, dar vad ca si honda e un rahat dupa parerea multor posesori de vag-uri.Ferrari cum e baieti? ha? hai maestrilor, murdariti numele ferrari, ca deh nu au diesel pompe duzze pe california, deci ii clar ca baietii nu stiu sa faca masini.Asta e tara... asta e poporul... si daca ar muri Basescu, v-ati duce la toate vrajitoarele sa-l invie numai de a vota din nou.Portocaliu + violet = Love.Si nu uitati "Spuneti nu amenintarii Honda, spuneti NU bmw si spuneti NU oricui nu e VAG".Impreuna vom invinge.
    11 13
  • De ce Honda se gandeste foarte serios sa inchida marca Acura ? Pentru ca in final si americanii s-au trezit si si-au dat seama ca versiunile europene Accord si Legend se vand peste ocean sub brandul Acura . Spre deosebire de Honda, Toyota si Nissan au dezvoltat platforme independente pentru Lexus si Infiniti ( tractiune spate si motoare V8 ) si rezultatul se vede, atat Lexus cat si Infiniti au spulberat la vanzari Acura in SUA .
    11 7
  • reddog
    andr3i
    Faaai pisi iar aparusi? Auzi la el lesinatilor ha ha ha,vorbeste frustrarea din voi.Pisi noi te rugam sa vb la subiect nu doar asa sate afli in treaba,sau prin faptul ca nu ai argumente aduci doar injuriiiiii? Asta inseamna istoria Haudiiiiiiii? Asa fani asa masini.Niste mizeriiiiii !!!!!!!!!!
    7 13
  • @and3i
    ai grija ca nu am supt din acelasi biberon.Catea sa-i spui la ma-ta care te-o fatat.Nu stium cu iti permiti sa vorbesti asa, needucat si incult prost.
    9 13
  • reddog
    @andr3i-ut
    Cu cap de strutz.Hai pisi nu fi rautacios.Ne putem da seama ce spermatozoid infect si frustrat esti.Sa sti ca te lasam sa sugi ce au cateii sub coada,i-ti oferim gratis aceasta placere.
    7 13
  • muieeeeeeee andr3i
    bis
    6 11
  • andr3i
    lesinatilorrrrr..... si cocalariii jegosii ce sunteti tot aici va gasesc.

    @mowgli iar faci caca pe tine, nespalatule..... hoooo...
    8 8
  • reddog
    @andr3i-ut
    Cu cap de strutz.Eu am o mare dilema,voi care sunteti posesori de Seat, Skoda,Haudiiii....De fapt sa inteleg ca voi toti sunteti fani infocati ai grupului VW,pt ca pe cele care le-am amintit sunt nimic alt ceva decat mizerabilele masini de la VW asai? Hotaraziva de fapt ce vreti,lucru amestecat pute a cacat ca si VOI mai fanilor.
    7 8
  • Cat de multi copii retardati !!
    numai un copil prost poate sa se declare FAN X masina.
    un prost fan gutza un idiot fan bmw si unu fan Ah-64 Apache care e mai jmecher ?
    Adevarati iubitori ai unei marci sunt inscrisi in cluburi care au un statut au consiliu de conducere care apar pe site-ul oficial al marcii.. etc restu de tristi nu sunt decat niste Cocalari Descultii Fan Cazan.
    va dati cu parerea de RS5 si o comparati cu X modele ca sunteti voi destepti dar aveti banii de asa ceva sau visati ca o sa castigati la loto ?
    5 5
  • PORNOGRAFIE
    bai frate ! Un singur comentariu mi-a placut (c-g-c) , omule poate ca tu ar trebui sa mananci carnea cruda pentru ca pentru tine evolutia nu are loc si pana mai ajungi la foc dureaza
    9 1
  • @RTI
    Copil prost, invata ce e aia mecanica si cu ce se manaca si dupaia vino sa imi spui mie de evolutie, taranule. Cand eu foloseam PC-ul, instalam sisteme de operare si ma jucam cu linux (ca o faza superioara utilizarii de Win) probabil tu descopereai Fifa la vecini. Nu spune nimeni ca electronica nu este buna, din contra este benefica dar este obligatoriu sa fie dublata de partea mecanica pt a vorbi cu adevarat despre performanta. Ca sa-ti dau un exemplu contemporan ca vad ca te dau rotund. Poate oare un soft bun sa ruleze la fel de bine pe o arhitectura proasta la fel ca pe una performanta?

    P.S.: Sper ca de data asta sanu mi se stearga mesajul si sa am dreptul la replica ca deaia trambitam pe la Tv ca traim in democratie.
    3 7
  • reddog
    @C-G-C
    Moaaaaaaaamaaaaaaaaaaa a intervenit desteptul pamantului sa ne tina morala ce destept este el,ce ma ti-au murit laudatori de te lauzi singur.Cand faceai tu cand dregeai tu...bla bla bla Esti un frustrat al societati moderne, condusa de cel pe care v-il meritati din plin.Astia de se lauda singuri toata lumea o stie ce fel de oameni sunt,adica niste FRUSTRATI.
    7 1
  • C-G-C
    odihneste-te putin, bea un ceai de tei si chill.Viata e frumoasa, pasarelele canta si cerul e albastru.Nu te-a jignit nimeni, in schimb tu, in stilul tau caracteristic, da-i sa sune.Lasand filozofia ta la o parte si testele cu echipamente NASA facute de reviste uite aici 2 teste, foarte simple fara nici un fel de echipament.

    q5 vs x3

    http://www.youtube.com/watch?v=t4l_tviu5Po&feature=related

    si xdrive vs quattro

    http://www.youtube.com/watch?v=dGWsogAlZLE&NR=1

    deci? "aplaudacule"?
    7 2
  • gradinita
    ce sa facem frate suportam si copiii, ca asa este in democratie si mutumim si redactorilor pentru forumurile pline de rahat
    7 0
  • reddog
    @mowgli
    Bune filmuletele cel putin acela in care basitul de q5 nu poate urca cu spatele un PODET,dar acum o sa apara cei care spun: este o facatura lipseste PIXELULU ALBASTRU asta este pt cunoscatori.
    6 2
  • reddog
    BMW
    Sa nu uitam ca BMW doreste sa implementeze pe noul M5,sistemul KERS.Asta pt "fani" haudiiiiiiiii daca stiu ce inseamna.Dar am uitat ei nu au fost in F1.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru