Audi nu se mai mulţumeşte cu gama RS: germanii se gândesc la versiuni şi mai puternice, dar şi la modele electrice de performanţă

de Daniel Popescu
Marti, 04.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi se gândeşte să introducă o gamă de modele şi mai performante decât cele regăsite în prezent sub brandul RS, care la un moment vor primi şi versiuni electrice.

Audi are o gamă diversificată de modele de performanţă reunite sub brandul RS, însă germanii analizează deja oportunitatea de a lansa maşini şi mai atractive.

Chiar dacă nu există niciun plan concret în acest moment, Audi a admis că o gamă de modele şi mai performante este pe deplin plauzibilă, iar oficialii mărcii au oferit şi câteva sugestii cu privire la maşinile care ar putea intra în această categorie.

"Nu există niciun proiect în acest moment, dar de ce nu? Poate cu RS3, poate cu TT RS, poate cu alt model. Sunt multe posibilităţi. Acesta este întotdeauna impulsul pe care îl ai în cadrul duratei de viaţă a unei maşini, dar nu introduci o astfel de versiune la începutul ciclului de viaţă", spune Stephan Reil, şeful Audi Sport, divizie care include modelele RS, supercarul R8 şi toate celelalte proiecte legate de motorsport.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, actuala gamă de modele RS va primi la un moment dat versiuni integral electrice, însă oficialii germani nu au luat încă o decizie concretă cu privire la data lansării.

"Întrebarea nu este dacă vom face asta, ci când.

În prezent acest lucru nu se potriveşte caracteristicilor unui model RS, dar sigur că lumea se va schimba, iar dezvoltarea tehnologiei va continua. Va veni momentul în care o maşină electrică de performanţă va avea sens, dar cu siguranţă asta nu se întâmplă astăzi", a adăugat Reil.

Via Motor 1

Comentarii (3)

  • Marfa ! S-au gandit ca suspensia de pe S si RS nu-i atat de avansata, asa ca BINGO, sa plateasca clientul ''nemteste'' daca vrea ceva mai de calitate..............................zvolte straihtz cum zice neamtul : mirosul banilor .
    2 11
  • andrei
    dar esti obsedat de suspensia aia, bai baiatule. in toate articolele audi vii si o tii cu suspensia, desi tu habar nu ai cum e suspensia de audi. idei putine si fixe, plus gresite. mda, continua, te rugam.
    3 0
  • @salamanda_aurie
    Un nou cont madalescian care din nou e la mintea cocosului ca esti tu ! Ai tu un stil care te da de gol....ce sa iti fac. Te-ai desconspirat iar. Hai vezi la ce nume te mai gandesti sa iti faci altul....asta e compromis :)))))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru