Audi RS

Joi, 10 Iunie 2021 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Audi RS3 sub camuflaj

Constructorul german de automobile a publicat cifrele de performanță pe care le-a înregistrat gama de modele RS. Odată cu acestea, Audi a făcut publice și primele imagini cu noua generație RS3, ambele mașini fiind acoperite cu camuflaj.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Imagini și informații noi referitoare la viitorul Audi RS e-tron GT: două motoare electrice cu până la 655 CP și autonomie estimată de 400 de kilometri

Versiunea de serie a lui Audi RS e-tron GT va fi echipată cu două motoare electrice capabile să dezvolte 600 CP și 830 Nm. Prin activarea funcției Launch Control, modelul german va putea oferi până la 655 de cai putere.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | General

Strategie pentru viitoarea gamă Audi RS: fiecare model de performanță va fi disponibil cu o singură motorizare

Divizia Audi Sport va electrifica modelele de performanță. Deși această strategie ar putea duce la o ofertă ceva mai generoasă în gama RS, oficialii companiei spun că nu vom vedea o astfel de tendință. Fiecare model va fi oferit cu o singură motorizare.
Luni, 16 Decembrie 2019 | General

25 de ani de la introducerea primului model Audi RS: nemții sărbătoresc cu un pachet special pentru modelele din gama de performanță

Audi aniversează 25 de ani de la debutul lui RS 2 Avant, primul model al diviziei RS. Nemții au pregătit o serie de pachete speciale pentru TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe, RS 5 Sportback, RS 6 Avant și RS 7 Sportback.
Luni, 29 Iulie 2019 | Modele noi

Audi plănuiește o serie de SUV-uri de performanță: RS Q8 debutează în aceast an și deschide o noua eră în portofoliul constructorului german

Divizia de performanță Audi Sport are în plan o gamă completă de SUV-uri de performanță. Primul model aflat pe lista nemților este RS Q8. Noua versiune a SUV-ului coupe va fi lansată în cursul acestui an, iar conform zvonurilor, RS Q8 va miza pe un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Luni, 15 Iulie 2019 | General

Aniversare în Ingolstadt: 25 de ani de la introducerea primului model Audi RS

Audi aniversează 25 de ani de la debutul lui RS 2 Avant, primul model din gama de performanță a constructorului german.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea ar putea salva gama de sportive Audi: oficialii își doresc generații noi pentru TT și R8

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul sportivelor din gamă, însă există oficiali care își doresc ca TT, R8 și modelele din gama RS să primească generații noi. Sistemele electrificate de propulsie sunt cele care ar putea salva gama de sportive a constructorului din Ingolstadt.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Modele noi

Audi va lansa încă 5 versiuni RS până în 2020: gama Audi Sport va avea 16 modele

Audi a confirmat că va lansa încă 5 versiuni RS până la sfârșitul acestui deceniu, astfel că gama Audi Sport va avea 16 modele.
Vineri, 30 Iunie 2017 | General

Schimbare de strategie: modelele de performanță Audi RS ar putea avea și tracțiune spate

Audi a sugerat că viitoarele modele de performanță ar putea fi oferite și cu tracțiune spate, deși în mod tradițional sunt disponibile doar cu tracțiune integrală.
Vineri, 17 Martie 2017 | Modele noi

Audi iniţiază o nouă ofensivă pentru divizia de performanţă: 6 modele RS vor fi lansate până la finalul anului 2018

Audi a confirmat că va lansa încă 6 modele sub sigla RS până la sfârşitul anului 2018, pentru a concura mai bine împotriva gamelor oferite sub numele Mercedes AMG şi BMW M.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Audi răspunde avalanșei de modele Mercedes AMG: germanii anunță opt modele RS în doar 18 luni

Audi ne promite că în următoarele 18 luni vom vedea o avalanșă de modele de performanță din gama RS, ca răspuns la invazia Mercedes AMG.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Modele noi

Audi nu se mai mulţumeşte cu gama RS: germanii se gândesc la versiuni şi mai puternice, dar şi la modele electrice de performanţă

Audi se gândeşte să introducă o gamă de modele şi mai performante decât cele regăsite în prezent sub brandul RS, care la un moment vor primi şi versiuni electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Februarie 2016 | General

Miroase a trădare? Fost șef la Ferrari, numit în fruntea constructorului rival Lamborghini

După ce a condus divizia de Formula 1 a celor de la Ferrari vreme de șapte ani, Stefano Domenicali a acceptat funcția de președinte Lamborghini. El îl înlocuiește pe Stephan Winkelmann, plecat să coordoneze modelele de performanță Audi RS.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Tehnologie

Audi pregăteşte electrificarea fiecărui model de performanţă RS până în 2020

Pentru a putea respecta media emisiilor de CO2 pentru anul 2020, fixată la 90 g/km, Audi promite electrificarea gamei sale de modele de performanţă, adică RS.
Vineri, 28 Martie 2014 | Modele noi

Audi Q7 va primi o nouă generaţie până la sfârşitul anului viitor

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a anunţat că debutul noii generaţii a lui Q7 este programat pentru anul 2015 şi că modelul va primi o nouă platformă.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Reportaj

Din respect pentru istorie

Automarket a vizitat Alpii francezi şi elveţieni în Audi Land of quattro Alpen Tour, o caravană care ne-a demonstrat cum gama RS a germanilor, povestea quattro și șoselele impecabile ale munților produc întotdeauna o rețetă de succes.
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Audi RS Q3 a intrat în producţie

Fabrica Seat din Martorell, Spania, a introdus în producţie noul Audi RS Q3, cel mai puternic SUV compact din lume şi cel mai puternic automobil de serie fabricat vreodată în Spania.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Audi pregăteşte două noi modele RS în 2013

Pe lângă deja anunţatele modele RS5 Cabrio şi RS6 Avant, Audi mai pregăteşte două modele de performanţă. Este vorba, cel mai probabil, de RS7 şi de Q3 RS.
Miercuri, 15 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Audi RS4 Avant - nemţii reînvie break-ul de performanţă

Audi a dezvăluit astăzi un set complet de informaţii şi fotografii ale celui mai nou model de performanţă produs la Ingolstadt: Audi RS4 Avant.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Audi va face RS4 Avant, însă nu şi RS4 sedan

Audi va da naştere unei versiuni RS pentru actuala generaţie a modelului A4. Ea va fi destinată însă doar caroseriei break, sedanul urmând să fie ocolit pentru a nu fura din clienţii lui RS5.

Tag-uri similare

Audi, Geneva, Audi RS5, Audi RS, RS5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru