25 de ani de la introducerea primului model Audi RS: nemții sărbătoresc cu un pachet special pentru modelele din gama de performanță

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi aniversează 25 de ani de la debutul lui RS 2 Avant, primul model al diviziei RS. Nemții au pregătit o serie de pachete speciale pentru TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe, RS 5 Sportback, RS 6 Avant și RS 7 Sportback.

În urmă cu 25 de ani, Audi lansa primul model din gama de performanță RS: Audi RS 2 Avant. În tot acest timp, divizia de performanță a constructorului german a crescut rapid, iar până acum, gama RS a adunat peste 25 de modele.

Pentru a sărbători într-un mod special aniversarea celor 25 de ani, Audi a pregătit un pachet special pentru o parte dintre modelele din gama de performanță. Noutățile pregătite de nemți sunt grupate sub numele "Anniversary package 25 year of RS", iar pachetul este disponibil pentru TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe, RS 5 Sportback, RS 6 Avant și RS 7 Sportback.

Audi oferă pachetul special cu patru nuanțe de caroserie: Mythos Black, Nardo Gray, Glacier White și Nogaro Blue. Splitter-ul frontal, pragurile laterale, ramele prizelor de aer și accesoriile de la nivelul difuzorului spate sunt fabricate din aluminiu, în timp ce carcasele oglinzilor exterioare și logo-ul Audi de la nivelul grilei frontale sunt disponibile exclusiv în negru.

Jantele pregătite de nemți sunt oferite în două nuanțe, în timp ce luminile de întâmpinare atent ascunse în carcasele oglinzilor vor proiecta pe sol numărul 25 alături de logo-ul RS.

Pentru interior, reprezentanții Audi au pregătit accesorii negre, elemente acoperite cu Alcantara și scaune sport îmbrăcate în Nappa și Alcantara.

În cazul modelelor RS 6 și RS 7 Sportback, scaunele vor fi îmbrăcate în Valcona. Logo-ul Audi RS va putea fi întâlnit pe spătarele scaunelor, pe covorașele speciale și pe fețele portierelor.

Pachetul aniversar pregătit de Audi poate fi deja comandat pe piața din Germania.

Comentarii (3)

  • ecosportivu
    acronimul RS pare prea incalecat cu al diviziei Renault Sport care exista din 1976 deci e piua intai
    bine ca exista inca ambele desi nu mai au zile multe fara "e" prefix ori sufix
    12 1
  • @ecosportivu

    Nu stiu la Renault de la ce vine acronimul RS, dar la Audi, RS provine de la "RennSport". Iar la Renault nu cred ca inseamna RennSport, pt ca asta e in limba germana.
    La Renault probabil provine de la RacingSport, adica din limba engleza.
    0 5
  • Sau poate la Renault provine de la "Renault Sport". Cred ca mai degraba de aici provine... Dar asta este cu totul si cu totul altceva decat la Audi.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru