Audi pregăteşte două noi modele RS în 2013

de Bogdan Mirică
Joi, 13.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pe lângă deja anunţatele modele RS5 Cabrio şi RS6 Avant, Audi mai pregăteşte două modele de performanţă. Este vorba, cel mai probabil, de RS7 şi de Q3 RS.

Anul viitor va fi unul extrem de aglomerat pentru divizia de performanţă Audi RS. Germanii plănuiesc să ofere publicului patru modele noi, dintre care două le cunoaştem deja.

Primul dintre ele va fi noul Audi RS5 Cabrio, prezentat deja publicului într-o galerie foto extrem de generoasă. În cazul prezentării sale oficiale, Audi RS a afişat o imagine cu planul său pentru 2013. Alături de RS5 Cabrio stau alte trei modele acoperite cu un cearşaf alb. Două dintre ele rămân învăluite în mister, însă primul model de lângă RS5 Cabrio este chiar RS6 Avant, model cu care am făcut de asemenea cunoştinţă, chiar săptămâna trecută.

Urmareste Automarket
Alături de cele două modele cunoscute s-ar putea afla şi o viitoare versiune de performanţă RS7, bazată pe sedanul coupe A7, rivală pentru proaspăt lansatul BMW M6 Gran Coupe.
Modelul ar urma să fie pus în mişcare de acelaşi motor V8 de 560 de cai putere.

În plan îndepărtat, sub cearşaful misterios se ascunde şi un SUV.

Ar fi primul model de acest gen etichetat cu simbolul RS şi practic primul răspuns la gama de SUV-uri M a celor de la BMW. Judecând însă după dimensiunile din imagine, primul SUV RS ar putea fi Q3, anticipat deja de un concept expus anul acesta şi echipat cu motorul TFSI de 2.5 litri, dispus să ofere 355 de cai putere.

via wcf

Comentarii (1)

  • Nu era ''cearceaf''???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru