Audi Q5L: germanii lansează în China primul SUV Audi cu ampatament mărit

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a dezvăluit la Beijing noul Q5L, versiunea cu ampatament mărit a SUV-ului Q5, prin care pasagerii spate au un spatiu cu 110 milimetri mai generos.

Audi a completat în această săptămână gama de modele cu ampatament mărit pe care le oferă în China. După A4L, A6L și A8L, constructorul german a prezentat la Salonul Auto de la Beijing noul Q5L, primul SUV Audi cu ampatament mărit.

Acesta va fi comercializat doar pe piața chineză și nu include modificări din punct de vedere al designului, cu excepția faptului că lungimea și ampatamentul au crescut cu 88 de milimetri.

Ca urmare a acestei modificări, pasagerii spate se vor bucura de un spațiu cu 110 milimetri mai mare decât în cazul versiunii standard Q5, lucru care va fi pe placul clienților chinezi, recunoscuți pentru cererea mare pentru modele de acest gen.

Volumul portbagajului a rămas neschimbat la 550 de litri, în timp e rabatarea scaunelor de pe bancheta spate conduce la un volum de 1.550 litri.

Audi Q5L este echipat cu un motor TFSI cu 4 cilindri de 2.0 litri care este disponibil în versiuni de 190 CP și 252 CP, iar performanțele pentru accelerația de la 0 la 100 km/h sunt de 8.6 secunde și, respectiv, 6.7 secunde.

Via Audi

Comentarii (2)

  • ai dracu chineji mari mai sunt de au nevoie de masini mai mari
    4 1
  • impreuna sa stea cat mai multi pe bancheta asa-s asiaticii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru