Audi Q8 primește un nou teaser: partea frontală a SUV-ului, dezvăluită înainte de lansarea din 5 iunie

de Daniel Popescu
Marti, 29.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o nouă schiță care scoate în evidență designul părții frontale a noului SUV Q8, care va fi dezvăluit în 5 iunie în China.

Campania de marketing prin care Audi pregătește lansarea oficială a noului Q8 este în plină desfășurare, iar acum a venit rândul unui teaser cu partea frontală.

Imaginea a fost publicată de constructorul german pe contul de pe rețeaua socială Facebook și oferă primele indicii despre modul în care au lucrat designerii producătorului.

Teaserul nu oferă însă surprize majore, întrucât designul este foarte asemănător cu cel pe care l-am observat anterior pe conceptele Q8 și Q8 Sport, în special în privința formei adoptate pentru grilă. Audi Q8 arată impozant în această schiță datorită unor elemente de design agresive, cum ar fi liniile conturate pe capotă sau blocurile optice LED.

Cu două săptămâni în urmă, Audi publicase și un teaser cu partea din spate a noului model, care s-a remarcat prin sistemul de evacuare, poziționat în imediata apropiere a barei de protecție.

Audi Q8 este dezvoltat pe platforma MLBevo a Grupului Volkswagen, la fel ca și Lamborghini Urus, Bentley Bentayga, Audi A7 sau noua generație Volkswagen Touareg.

Lansarea oficială este programată pentru 5 iunie în China, însă nu este exclus ca până atunci să primim o serie de informații și în privința interioriorului, despre care momentan nu există informații oficiale.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru