Audi QS3 ABT - chiar şi crossoverele pot emite pretenţii sportive

de Bogdan Mirică
Joi, 19.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
ABT a pregătit un kit de tuning special pentru actualul Q3. Pachetul a fost botezat QS3 şi include, pe lângă accesoriile sportive, şi mulţi cai putere.

Casa de tuning ABT, specializată în modificarea modelelor Audi, a decis să aducă o serie de îmbunătăţiri actualei generaţii a modelului Q3. Kitul care a luat naştere se numeşte QS3 şi vine cu mai multe accesorii estetice, menite să sporească aspectul sportiv al crossover-ului.

ABT oferă o grilă nouă, extensii pentru spoilerul faţă, praguri laterale, un eleron pentru portbagaj, un spoiler posterior cu un deflector integrat şi ţevi de eşapament cromate. Pachetul estetic este completat de un set de jante de culoare neagră, din aliaj, cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 21 de inch, dar şi de o suspensie coborâtă cu câţiva centimetri.

Esential 205 cai putere ajunge să dezvolte motorul 2.0 TDI de 177 CP, după tratamentul ABT.
270 de cai putere ajunge să dezvolte motorul 2.0 TSI de 211 CP după tratamentul ABT.
Pentru a satisface nevoile clienţilor care vor ceva mai multă putere sub capota modelului din Ingolstadt, ABT a pregătit şi o serie de modificări pentru motorizările deja existente în gamă.
Dieselurile 2.0 TDI de 140 şi 170 de cai putere reuşesc să dezvolte 177 respectiv 205 cai putere după tratamentul ABT.

Acelaşi tratament şi pentru motorizările turbo pe benzină. Unitatea 2.0 TFSi de 170 de cai putere reuşeşte să ajungă la 240 de cai, în vreme ce vârful de gamă, 2.0 TFSI de 211 cai putere urcă până la 270 de cai.

via carscoop

Comentarii (4)

  • cea mai urata masina de la audi...in rest sunt super faine,azi am vazut si noul a5 sportback si pot spune ca arata bestial de a6 si a7 nu mai vorbesc.
    5 2
  • Ce sa zic ''dementa''.Nissan Juke R este cel mai puternic crossover,din lume.
    2 7
  • o masina suprba din toate punctele de vedere...as da orice s-o am
    1 1
  • Nissan Juke R nu e o masina de serie limitata (vor fi sub 30 produse), deci nu vad rostul comentariului tau.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru