Audi R15 TDI vs Audi R10 TDI, anul acesta la Le Mans

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.01.2009
Audi a vandut doua exemplare R10 TDI unei echipe private, impotriva careia va alerga in seriile Le Mans din Europa.

Chiar daca s-a retras din lumea buna a motorsportului american, Audi va continua sa incante publicul in seriile Le Mans din Europa, atat ca divizie a constructorului german cat si ca echipa privata. Constructorul din Ingolstadt va alerga in editia de anul acesta a celebrei competitii chiar impotriva propriilor creatii.

Nemtii au vandut doua exemplare ale modelului R10 TDI, cu care s-au impus in anii trecuti, unui apropiat al diviziei Audi Sport. Este vorba de Colin Kolles, proprietarul unei echipe private, care a concurat cu doua exemplare A4, anul trecut in DTM.

Astfel, viitorul R15 TDI, model pe care Audi inca il dezvolta, va infrunta predecesorul sau, actualul R10. Echipa lui Kolles planuieste sa alerge in cursa de 24 de ore de la Le Mans dar si in cele cinci runde ale circuitului european.

Divizia Audi Sport va oferi sprijin echipei lui Kolles, asigurand service-ul celor doua exemplare R10 si consultanta pentru membrii echipei private. Cursa de anul acesta de la Le Mans se va desfasura intre 13 si 14 iunie in Franta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru