Audi R8 LMS Ultra, ediţie specială pentru Real Madrid

de Sebastian Toma
Marti, 20.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi, partenerul auto al echipei de fotbal Real Madrid, a realizat o ediţie specială a lui R8 LMS Ultra pentru a celebra contractul cu "los blancos".

Esential 11 jucători ai Real Madrid au ales să conducă un Q7 în baza parteneriatului de imagine semnat cu marca Audi.
Audi R8 LMS Ultra, modelul de competiţie bazat pe celebrul supercar din Ingolstadt, a primit o nouă versiune, dedicată echipei de fotbal Real Madrid. Modelul a fost botezat R8 LMS Ultra Real Madrid Edition şi le-a fost prezentat jucătorilor pe circuitul Jarama în compania piloţilor Miguel Molina şi Marc Gene. Cei de la Audi nu au specificat ce elemente noi aduce această versiune a lui R8, dar ediţia aniversară pare să prezinte doar o colantare cu emblema celebrului club de fotbal din Spania.

Odată cu această ediţie specială a lui R8 LMS Ultra, Audi, partenerul auto oficial al Real Madrid, le-a îmânat jucătorilor cheile de la noile lor maşini de protocol. Cel mai popular model ales de jucătorii Real Madrid este Audi Q7, SUV-ul din Ingolstadt fiind solicitat de jucători precum Varane, Ozil, Ricardo Kaka, Raul Albiol, Morata, Callejon, Luka Modric, Pepe, Coentrao şi alţii. Există şi excepţii de la listă, cum ar fi Cristiano Ronaldo, vedeta echipei, care a dorit să conducă un R8.

Xabi Alonso conduce un A7, Iker Casillas conduce un A6 Avant, Karim Benzema conduce un RS5, Alvaro Arbeloa a ales un Q5, iar Adan conduce un A5 Cabrio. Antrenorul echipei şi-a ales modelul A8.

Audi R8 LMS Ultra este echipat cu un motor V10 montat central, care are o cilindree de 5.2 litri, este aspirat natural şi dezvoltă 570 CP. Modelul de competiţie are o transmisie secvenţială cu şase trepte, care angrenează roţile din spate. R8 LMS Ultra are o masă de numai 1.250 kilograme şi se mândreşte cu un raport excelent putere/greutate, graţie panourilor de caroserie din fibră de carbon şi aluminiu şi a şasiului ASF.

Via Globalmotors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru