Audi recheamă 572 de unități Q5 în service în România: măștile pasajelor roților se pot desprinde

de Cornel Șocariciu
Marti, 30.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Audi România va rechema în service 572 de exemplare ale noii generații Q5. Conform raportului transmis către autorități, măștile pasajelor roților nu au fost fixate corespunzător.

Audi România a demarat o campanie de rechemare în service pentru actuala generație a SUV-ului Q5. Conform notificării, măștile pasajelor roților nu au fost fixate complet și, în timp, s-ar putea desprinde.

În aceeași notificare, divizia Audi din România anunță că pe teritoriul țării noastre nu au fost înregistrate accidente cauzate de această defecțiune. În total, în România, vor fi rechemate în service 572 de exemplare ale noii generații Q5.

Pentru remedierea problemei, Audi anunță că vor fi montate elemente suplimentare de fixare în zona măștilor pasajelor. Reparația va dura aproximativ o oră, iar toate costurile vor fi suportate de companie.

Campania de rechemare inițiată de Audi în România face parte dintr-o acțiune amplă. În America de Nord, producătorul german a rechemat în service alte 126.175 de unități Q5 și SQ5 afectate de aceeași problemă. 

Via | ANPC | Profit

Comentarii (1)

  • hazard
    asa da cutting cost! Audi, nu fii prost, daca tot cad, nu le mai pune! Si scumpeste cu 5% masina, e mai usoara;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru