Audi România are un nou director de marcă: Cristian Milea, fostul șef Opel România și actualul președinte APIA

de Daniel Popescu
Joi, 17.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi România a anunțat că noul său director de marcă este Cristian Milea, care în ultimii 8 ani a fost director la Opel. În plus, Milea este președinte APIA începând din aprilie 2019, funcție la care va renunța acum pentru noul post la Audi.

Audi România a anunțat joi o schimbare importantă în structura de conducere prin recrutarea lui Cristian Milea. Noul director de marcă al brandului german are o vastă experiență în industria auto locală.

Începând din 2000 a lucrat pentru Autoitalia, acolo unde a devenit manager pentru rețeaua de dealeri, iar apoi a lucrat timp de 8 ani la Opel în calitate de director. În paralel, Manea a fost președintele APIA începând din aprilie 2019, funcție la care a renunțat acum, după sosirea la Audi.

"Având o experiență îndelungată în acest domeniu, am asistat la multe schimbări majore în cadrul sectorului auto și am înțeles cât de important este să ții pasul cu progresul tehnic și noutățile tehnologiei. Însă adevărata provocare intervine atunci când nu vrei doar să urmărești trendurile, ci vrei să le impui și să inovezi", a declarat Manea.

Acesta își va intra în atribuții la 1 ianuarie 2021, însă va avea o misiune dificilă în contextul rivalității cu Mercedes-Benz și BMW.

Datele oficiale furnizate de DRPCIV arată că Audi a înmatriculat doar 1036 de mașini noi în primele 11 luni ale anului, comparativ cu cele 2625 de unități sub brandul BMW și cele 2702 unități ale liderului acestui segment pe piața locală, Mercedes-Benz.

Via Audi, LifeNews

Comentarii (3)

  • Mihai C
    La cât de țepar e Opel și ce servicii proaste oferă, sunt curios care va fi gradul de satisfacție al clienților Audi peste câțiva ani?
    10 1
  • Nu stiu ce face acest director de marca, dar site-ul Opel Romania este praf si pulbere. Configurator ciuciu, doar Astra bucurandu-se de acest "privilegiu", preturi neactualizate, cel putin in cazul lui Insignia, unde se da lista pentru versiunea pre-facelift. Si probabil or mai fi si altele.
    8 1
  • Mihai C
    @inexorabil. Am comandat un Astra k în martie 2019. Din iunie 2019 Opel a făcut modificări în configurația mașinii fără a ma informa sau a îmi cere acceptul sau a reduce pretul. Mașina a fost fabricata în iunie și am primit o în august 2019. Astfel mașina primita nu mai avea ecran color bord, priza portbagaj, întrare aux, suspensie watt link, dotări care erau standard când am comandat o. Dealer ul părea surprins ca nici ei nu au fost informați de aceste modificări. Toate aceste dotări au revenit cu surle și trâmbițe pe versiunea facelift ca un mare plus fata de versiunea veche. În mai 2020 am fost lovit în spate de un tir. Cei de la reprezentanta au fost foarte dezinteresați și au început sa se miște abia când le am făcut reclamație la ARR. Am primit mașina după 3 luni, în condițiile în care era reparata pe casco Allianz. De atunci am mai fost de 3 ori sa îmi retuseze vopseaua aplicata de ei care se exfolia la 2-3 săptămâni după fiecare intervenție. În rest... Numai de bine.
    13 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru